Salut. ma ajuta cineva sa extrag rsa+bk dintr-un hiundai 3169? astept pm.
komplicat...![]()
2 X DIGI - invatam si tot invatam...
sal all,
sa extragi bk si rsa din receptor hyundai 1160 si card n3, complicat nu este... ce cred ca nu este la indemana oricui sunt sculele de care ai nevoie.
sincer nu m-ar deranja deloc sa va fac un manual cu detalii, asa poate marim comunitatea digi in sharing, cer permisiunea moderatorilor sa ma apuc de treaba, nu de alta dar nu vreau sa muncesc degeaba.
Salutari!
Ahm si inca ceva, treaba aia cu platitul pentru a extrage.....buff urata treaba...cine suntem in lumea asta o facem de dragul de a spune ca am facut-o...cred ca nu o sa-mi petrec nici pe departe atata timp in fata tv cat am petrecut in fata pc, si nici nu cred ca o sa-mi dea aceiasi satisfactie...e un hobby.
Toate bune.
Pentru 1160 exista manual de extragere bk si rsa atat n2 cat si n3. O cautare cu google rezolva problema de cum se face.
Prietenul de mai sus intreba de 3169...
¿exsista asa ceva 3169?aia nu stiu...eu la ce ma refer e la detalii de gen: cum sa cureti pasta, cum sa sudezi etc. cu poze ca alea care sunt pe net i-ti arata treaba terminata
toate bune!
exista si filmulet pe youtube care iti arata in detaliu cum se face.............la 1160
Pai asa se intampla la modelul asta daca il bagiexplodeaza???Code:in priza direct la 220V
Interesant..si mai si platim pentru asta![]()
Da,m-am exprimat gresit,dar sunt sigur ca el a inteles ce trebuie sa faca.
La modelul HSS 1120 merge extras BK si RSA ca si la HSS 1160.
Astept raspuns aici sau in PM.
Multumesc anticipat.
Da .
: