exista si filmulet pe youtube care iti arata in detaliu cum se face.............la 1160
¿exsista asa ceva 3169?aia nu stiu...eu la ce ma refer e la detalii de gen: cum sa cureti pasta, cum sa sudezi etc. cu poze ca alea care sunt pe net i-ti arata treaba terminata
toate bune!
exista si filmulet pe youtube care iti arata in detaliu cum se face.............la 1160
Vedeti ca a mai fost ingropat un topic de genul asta,sunt unii carora nu le plac chestiile astea si ne mai blocheaza forumul.
Gasiti cu google ce vreti,dar nu pentru 3169.
:
Pai asa se intampla la modelul asta daca il bagiexplodeaza???Code:in priza direct la 220V
Interesant..si mai si platim pentru asta![]()
Da,m-am exprimat gresit,dar sunt sigur ca el a inteles ce trebuie sa faca.
La modelul HSS 1120 merge extras BK si RSA ca si la HSS 1160.
Astept raspuns aici sau in PM.
Multumesc anticipat.
Da .
:
am pus si eu gand rau la un 1160na...daca trec de pasta...
la mine e albastra...nu e ca-n poza...si e tareeeeee.. aia din poza pare ca a fost rupta dintr-o bucata...sau stiti vreo metoda de desprindere a ei...ca a mea...la cum se prezinta...trebuie cioplita cu acul !!!!
Polizare in pasta,dar nu in pini si alte piese.
:
O idee: daca cineva care incearca sa scoata pasta de pe procesor are vreun prieten chimist, poate ii duce o bucata de material, sa vada daca exista vreun acid ori solvent care o ataca si care nu ar ataca si circuitele de pe placa. Poate merita o incercare.
S-a mai discutat pe vremuri si cineva a spus foarte bine ceva de genul: daca ai o solutie care topeste betonul ar merge,dar sigur iti va topi odata cu pasta si procesorul impreuna cu piesele din jur si cablajul.Deci cam asta e.
:
Nu neaparat. Tin minte un clip de pe Youtube (din pacate nu-l mai gasesc acum) in care aratau cum se "decojeste" un smartcard pentru a ajunge la circuit. Foloseau cateva substante care dizolvau materialele protectoare fara a afecta circuitele. Nu spun ca merge si pentru pasta de pe receptoare, doar ca poate merita intrebat un chimist.
faza e ca eu inca nu am a 2-a cartela si receiver...asta, condamnatu', mi l-au refuzat la centru ca nu am vrut sa le spun provenienta si nici in listele lor nu l-au gasit..asa ca eu l-as face praf...daca as reusi sa scot "cuvantul magic"...dar ar fi bine sa scape si el macar sa asiste la imperechere...
chiar...daca ei i-mi vor da un receiver trebuie neaparat sa il folosesc pe ala la imperechere sau atata timp cat e cartela virgina o pot baga in orice receiver ???...si daca va fi in alt receiver...ei pot afla ca al lor a ramas nefolosit ???
Caut pe cineva priceput pentru o extragere rsa bk.
Nu vreau sa fac eu operatiunea pentru ca imi cam tremura mana.
Deci daca exista pe aici un "pro" care sa ma poata ajuta ( contra cost bineinteles ) astept pm.