cam asa se vede acest canal acum![]()
pe frecv 11919 V 27500 2/3?acolo sant doua programe canale 5 unu codat si celalalt nu.sant amandoua codate acum?
La mine asa se vad;
![]()
sal te referi la frecv unde a fost mediashopping! da despre ala era vb astazi la 14:54 se vedea acea imagine
http://www.sendspace.com/file/kg7t9o
pai din ce scrie in text sant niste ordinari(ca de obicei)adica nationalisti,acolo scrie clar ca va fi codat ca sa nu se mai receptioneze in afara decat pe teritoriul italiei si acoloscrie optiuniile care le ai ptr a viziona acest program,binenteles pe teritoriul italiei
Nu cred ca este vorba despre nationalism (in cazu` asta, caci altfel ...) ci despre drepturi de difuzare, care nu sunt platite pentru exteriorul Italiei. De-asta nu mai transmit nici cablistii programele italiene - va amintiti comentariile din timpul vizitei lui Berlusconi acum cativa ani ?
Pe de alta parte, daca te uiti pe situl celor de la TIVUSAT, pericolul disparitiei programelor devine iminent prin 2012...
Parerea mea.
Last edited by mateda; 07-11-09 at 18:39. Reason: Completare
pai tot aia rezulta,adica nationalisti(caci sant nationalisti)canale 5 a stat multi ani pe satelit fara nici o problema,ce era daca ramanea in continuare.cablisti in italia nu exista totu se vede via eter iar acum se trece in epoca digitala(un lucru bun).din partea mea sa l vada doar berlusconi mie mi se frega![]()