Results 1 to 15 of 471

Thread: Server cccam pe router wl500g ...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    5 Post(s)

Am reusit sa fac filtrarea dupa IP si MAC.
    Am verificat atat varianta lui Resofty, cat si varianta propusa de mine.
    Amandoua merg f bine, insa cu o mare Observatie: Literele folosite la adresele de MAC trebuie scrise cu litere mici si mai este o eroare ultimul "- j" trebuie modificat in "-j" (fara spatiu).
    Totusi cred ca exista o problema cu conectarea la PPPOE (RDS).
    NU am reusit conexiunea pana nu am pdezinstalat LUCI si am instalat X-WRT ca interfata grafica. Acolo este o zona unde exista buton de "Conect / Disconect" si o bifa la "Use default route". In cele din urma s-a conectat insa nu mergeau toate siteurile si nici update ddns nu facea. Am vazut ca era din cauza ca la conexiunea PPPOE primeam IP insa nu aloca acel IP la adresa de MAC si nici nu imi atribuia DNSuri pt WAN. Tot din interfata web XWRT am avut posibilitatea de a adauga manual DNS pt. WAN. Dupa toate aceste modificari a inceput sa mearga internetul, a facut update si la Dyndns si serverul de CCCam merge OK acum.
    Multumesc inca o data Resofty.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

am pus si eu cccam 2.14 pe dd-wrt cu kernel 2.6 si imi da segmentation fault la sfarsit
    aveti careva niste librarii bune?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default server cccam pe router

Buna dimineata,puteti sa imi spuneti va rog frumos,dac se poate face server CCcam si pe altfel de routere,nu ma pricep prea bine,si as vrea sa imi fac si eu serverul pe router de exemplu pe asta Router Asus RX3041,
    multumesc

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

@panter uite documenteazate aici
    http://sateliti.info/showthread.php?t=14842&page=2
    @guru96
    Foloseste librariile de kernel 2.6
    http://www.4shared.com/file/22598794...d4/NewLIB.html
    si doar astea sa fie in folderul de librarii auxiliare.Si daca functioneaza cu SF il lasi asa.

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default K2.6-B10.03-CCcam2.1.4-Topex

In primul rand, un ferm multumesc pentru tutorialul excelent(manual de instalare), referitor la OpenWRT si CCcam, acum 2 zlie am luat un astfel de router(Topex) si l-am pus la teste, initial a venit instalatat cu kernel 2.4 si kamikaze, am trecut la optiunea de boot de pe USB , cu cccam 2.1.1. Totul a mers perfect la instralare, montare dev..etc.Comparativ cu CCcam214 instalat pe azbox, 2.1.1 de pe topex nu se conecteaza la toate serverele si nu isi i-a toate cardurile(cazul meu, posibile limitari la vers.).
    Am decis sa fac trecerea la K 2.6, B 10.03, CCcam 2.1.4, instalarea a decurs bine,cat si a pachetelor necesare.Cum zicea cineva in posturile anterioare instalarea din LuCI se face greoi, fiecare separat, dar le-am realizat prin terminal, la pachet..,functia de mount point LuCI lipsea si a trebuit si ea instalata (block mount..parca)dar se pare ca nu e functionala la reboot,( am modificat scripturile conforme cu partitiile din K2.6-sda) smargo e recunoscut prin USB2(ttyUSB0). Inca nu am gasit un mipsel 2.1.4 functional pe topex.
    se mai poate un tutorial modificat pentru aceasta configuratie:OpenWRT,Kernel2.6 Backfire10.03 cu CCcam 2.1.4 inclusiv fisierele necesare, eventual si script pentru mount dev. dupa reboot cu sau fara boot de pe stick?

Multumesc,

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Si eu sint la inceput...

Salut... am cumparat un Asus rt-n16 si am decis sa fac un server oscam-cccam ca sa imi eliberez calculatorul ...dar:
    pe DDwrt nu mi-a mers nimic ..asa ca am trecut pe oleg... pt asus N16...
    Oscam... am reusit.. am gasit un ipk pe forumul lor si mi-a instalat oscamul perfect.. cu smargo si suport pt cardul meu ( e un card de n*d*s pe providerul de aici de la kanguri ).
    Acum... am incercat orice solutie de pe forumul asta si nimic nu mi-a mers pt cccam... tot imi da unexpected symbol sau segmentation fault...
    nu sint un profesionist in linux si chiar nu stiu cum sa rezolv problema lol.. asa ca apelez la voi baieti... are cineva vreu ipk care sa mearga pe oleg ( sa faca direct linkul la librari si configurarile necesare pt CCcam sa mearga ) ?
    Last edited by pit5bul; 19-05-10 at 13:58. Reason: stau prost cu scrisu repede lol

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca vrei sa faci treaba tot o poti face uitate la librariile alea care sunt pt kernel2.6 si ia din pachetul original care sunt pentru kernel2.4 le selectezi doar pe alea le pui intrun folder gol si o sa mearga.