In primul rand, un ferm multumesc pentru tutorialul excelent(manual de instalare), referitor la OpenWRT si CCcam, acum 2 zlie am luat un astfel de router(Topex) si l-am pus la teste, initial a venit instalatat cu kernel 2.4 si kamikaze, am trecut la optiunea de boot de pe USB , cu cccam 2.1.1. Totul a mers perfect la instralare, montare dev..etc.Comparativ cu CCcam214 instalat pe azbox, 2.1.1 de pe topex nu se conecteaza la toate serverele si nu isi i-a toate cardurile(cazul meu, posibile limitari la vers.).
Am decis sa fac trecerea la K 2.6, B 10.03, CCcam 2.1.4, instalarea a decurs bine,cat si a pachetelor necesare.Cum zicea cineva in posturile anterioare instalarea din LuCI se face greoi, fiecare separat, dar le-am realizat prin terminal, la pachet..,functia de mount point LuCI lipsea si a trebuit si ea instalata (block mount..parca)dar se pare ca nu e functionala la reboot,( am modificat scripturile conforme cu partitiile din K2.6-sda) smargo e recunoscut prin USB2(ttyUSB0). Inca nu am gasit un mipsel 2.1.4 functional pe topex.
se mai poate un tutorial modificat pentru aceasta configuratie:OpenWRT,Kernel2.6 Backfire10.03 cu CCcam 2.1.4 inclusiv fisierele necesare, eventual si script pentru mount dev. dupa reboot cu sau fara boot de pe stick?
Multumesc,

Reply With Quote