-
Standard RSP member
Problema cccam dupa update
Am urmatoarea problema: aseara am pus cartela de Focus in receptorul original pt. a-si face update, am lasat-o ~ 2-3 minute, am observat ca a aparut noua perioada de valabilitate asa ca am pus-o inapoi in Dreambox. Apoi nu mi-a mai mers deloc sharingul ! Adica toate serverele imi apareau cu rosu, iar la clienti nimica... Asa ca am pus iar cartela in Kaon pt. vreo ora, insa nici acum nu merge sharingul deloc. Aveti idee de ce ?
-
Nu are legătură cu cartela.
Cauze posibile :
- expirare cont dyndns
- probleme de configurare router , conexiune net , porturi etc ...
.
-
Standard RSP member
Sa fie doar o coincidenta atunci ? Inainte de a face update la card imi mergea perfect. Mentionez ca nu folosesc dyndns pt. ca am IP static. Portul 12000 imi e deschis in router. Au fost ceva probleme cu internetul de la ISP in sensul ca nu mi-a mers de sambata pana duminica dupa-masa, dar dupa aceea a mers sharingul. Ce ar putea fi ?
-
Mai degrabă aş zice că este o coincidenţă. Sharing-ul va funcţiona şi fără cartelă. Eventual scoate şi cartela din Dream să vezi ce se intamplă.
Conectează-te prin telnet la Dream.
După ce te-ai logat cu user şi pass , scrie comanda : ping www.google.ro , sau ping www.yahoo.com
.
-
Standard RSP member
Am incercat si cu cartela scoasa, acelasi rezultat. Am dat ping la sectiunea Telnet din DCC la www.google.ro si www.yahoo.com si imi zice "Network is unreachable"
-
Standard RSP member
OK, am rezolvat. Erau inversate DNS-si gateway-ul in setari pe dreambox