Quote Originally Posted by LaCobra View Post
DECI EU SPUN: o elevatie cu voaloare negativa este IMPOSIBILA, nu poate fi captat nici un satelit care are pozitia mai jos de linia orizontului, evident, cred ca pentru toata lumea.
faptul ca marius a trebuit sa incline antena negativ are o explicatie... asta nu inseamna ca este pozitia correcta.

I-mi pare rau dar nu pot face "temele".
toate bune.
omule aberezi la greu , tu crezi in ce spui? eu spun sa pui mana pe o carte despre receptia prin satelit si sa mai inveti

eu inchei ca nu meriti sa te invat mai multe

tu nu ai instalat in viata ta o antena fixa offset la o distanta mai mare de 35 grade fata de locatia unde esti pentru ca atunci nu ai contrazice

iti spun ca receptorul dolce si cel de la boom au un soft foarte pretentios si daca nu are calitate semnalul ==> receptorul spune lipsa semnal [adica daca exista umbrirea putin a antenei sau lnb-ul pozitionat gresit , deci nu se pune in calcul ca nu ar fi bine pozitionata antena ca altfel nu ar prinde nimic, aici intrand si BER ("zgomotul" captat de antena , adica undele parazite provenite din reflexii de la pamant sau alta situatie care pot afecta calitatea semnalului obiecte aflate in calea undelor de la satelit si astfel focalizarea nu este deficitara ) ]

sper sa intelegi ca nu ma cert cu tine ci doar te contrazic in beneficiul tau

cred ca e util sa intelegi ce vreau sa spun