-
Standard RSP member
De la extaz la agonie!!!!!
NU INCERCATI INSTALREA ALTUI SKIN PE ACEASTA IMAGINE
Am incercat alte skin-uri si in afara de rihana..altceva nu merge .partea proasta e ca nu mai buteaza deloc masinaria deci nu pot sa mai fac nimic..nici cu telnet nu ma mai pot lega de ea...cred ca m-am lipit de un "JTAG"...sau e poate e alta magarie care-mi scapa.
-
Banned
La mine e ok! am pus un skin cu rihana care imi place si gata,functioneaza in continuare fara probleme,nu cred ca ai nevoie de JTAG,incearca reboot manual [scos si pus sub tensiune] si va merge,nu stiu ce ai facut dar ceva ai gresit.
ATENTIE!!
NU INCERCATI SA INSTALATI SKINURI MANUAL daca nu stiti exact cum se procedeaza sau nu aveti cunostiinta despre COMPATIBILITATEA skinului cu imaginea!! am mai spus lucrul asta de multe ori dar....nu toata lumea intelege,asteptati sa faca teste pe imagini cei ce stiu si au posibilitati de readucere la normal a receiverului si dupa acea testati imaginea,recomandare pentru toti utilizatorii de dream/clone!
UTILIZATI SKINURI,ADDONS-uri si altele doar dupa SERVERUL IMAGINII instalate,NU INSTALATI MANUAL NIMIC!!!
-
Standard RSP member
-
Banned
Man,eu testez orce imagine inainte de a o posta pe vreun forum,orcum in acesti ani de experiente placute si neplacute cu dreambox-uri am invatat ceva; instalez orce imagine,daca imi place o pastrez si atunci o retusez cum imi place mie strictul necesar;skin compatibil cu info din CCcam,CCcam,cfg,limba,hacksat-key si....basta e suficient pentru o imagine care imi place,daca imaginea nu imi place nu o postez pe nicaieri ca nu are sens sa postez ceva ce mie nu imi convine care in mod sigur nici altora nu le convine,in final ma bucur ca ai reusit sa readuci dream-ul la viata,poti instala lejer aceasta imagine ca merge brici,iar ca skin pune doar rihanna!
-
flashwizard nu-i metoda cea mai idicata pentru dm 500. serialul ramane cel mai bun chiar daca dureaza mai mult.
daca iti blocheaza accesul la imagine sau daca imaginea devine curupta, n-ai nevoie de jtag. se rezolva cu dream up pe serial
-
Member
Visitor
reply
this image is ok withe flashwizard and dreamup
thanx
-
Standard RSP member
Am pus imaginea dar problema este ca dupa ce pun lista de canale pe care o aveam in bekup dreamul la restart este mort si nu-l mai pot pune nuami cu cablu nulmodem..ati patit ase ceva si care e buba.