Ce-o fi pățit băiatul ăsta,l-o fi lăsat boii de la căruță or ghiboli ?
![]()
Dislikes: 3
prin 1988 pe vremea analogicului, am intalnit un lnb exact la fel la un vecin de al meu care m-a chemat sa reglez antena ca nu mai vedea decat pureci , deosebirea a fost ca era topit si putin crepat capacul LNB-ului de la soare( fenomenul "sun outage" http://sateliti.info/showthread.php?...-de-Sun-outage! ) si au intrat vespile acolo si si-au facut un fagure inauntru.
Dupa ce am verificat antena si toate cablurile si mufele doar lnb-ul mai ramanea si asa am descoperit problema .
A fost foarte bucuros vecinul ca pe vremea aia nu erau multi inslatatori care sa regleze antene de satelit.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Ce-o fi pățit băiatul ăsta,l-o fi lăsat boii de la căruță or ghiboli ?
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Uploaded with ImageShack.us
Brrrrrr ... ce copchil deocheat![]()
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Scula chinezeasca, adevaraciune...
![]()
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Hot Dog
![]()
Limitator de viteza
![]()
va place catelul?
![]()
Bai daca mai aud astia ca cineva se ia de ei scot pistolul ca in vestul salbatic
---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:00 ----------
---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:04 ----------
![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Astia-s dusi cu pluta!
Titlu: Parlamentarii romani, la modă cu gadgeturile: Un receptor galben, vedeta zilei FOTOSursa: RTV.NET http://www.rtv.net/parlamentarii-rom...oto_34849.html
Parlamentul European
[COLOR="Gray"]
Last edited by stargate; 05-07-12 at 14:14. Reason: corectura
Personajele din poza nu au legatura cu personajele politice
![]()