Dislikes: 3
Last edited by adrycom; 25-08-12 at 19:31.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Interesant echipamentul
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
@horatiu știi foarte bine că "bre"nu se folosește in ardeal !
Dictionarul asta sigur o fost făcut de un oltean![]()
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Nu va mai agitati cu dictionarele, ca nicaieri nu se mai vorbeste limba corecta...
Mai demult, puteai sa spui cite ceva, dar acum, moldovenii au umplut Ardealul si Bucurestiul, oltenii au plecat in Moldova si Bucuresti, muntenii s-au mutat peste tot, mai ales in Bucuresti.
Deci e clar, in Bucuresti ii gasiti pe toti.
amice tu esti lipsit de umor, aici este rubrica poze haioase nu identificati diferentele, erorile si trucajele din poze
---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 08:48 ----------
---------- Post added at 09:46 ---------- Previous post was at 09:08 ----------
cate patrate vedeti voi? eu am gasit vreo 30
![]()
"SGU Stargate Universe"
amice,
Asta cu patratele mi s-a parut o gluma super tare, mai ales ca nici macar raspunsul corect nu l-ai dat.
E adevarat, ai scris "vreo" sa fii sigur ca lasi loc...
Eu am numarat 31.
Last edited by horatyu; 23-09-12 at 22:18. Reason: offtopic
"SGU Stargate Universe"
Tare aia cu telefoanele, ce s-au potrivit la baterie amindoua 91 % sau ceasul identic...
Aproape ai zice ca e aceeasi poza, noroc ca stim si noi cum arata un Iphone 5 si butoanele alea din lateral sint ca la Iphone 4.
Oricum clasamentul ala e pus cu photoshop.
Eu as spune ca cine s-a jucat, a facut o gluma buna, poza cu cele 2 telefoane a luat-o de aici :
http://www.xianet.net/2011/02/apple-...-inch-display/
Bine măi găbiță![]()