SO:
Cum au ajuns elevii romani olimpici fără un leu in buzunar: "Nu am avut bani nici să ne facem tricouri cu Romania"
Ministerul Educaţiei s-a lăsat cu greu convins să asigure transportul in Iran pentru elevii romani care s- au intors in ţară cu două medalii de aur, două de argint şi o menţiune.
Cel mai bun rezultat obţinut de către elevii romani la olimpiadele internaţionale era cat pe ce să fie doar un vis. După ce, iniţial, Ministerul Educaţiei intenţionase să nu mai dea bani pentru deplasarea lotului naţional la Olimpiada de Astronomie şi Astrofizică desfăşurată, săptămana trecută, in Iran, motivand criza de fonduri, scrisorile repetate ale profesorilor care i-au pregătit anul acesta pe liceeni au induplecat conducerea instituţiei să vireze sumele pentru cumpărarea biletelor de avion. Rezultatul? Elevii romani s-au intors acasă cu două medalii de aur, două de argint, şi o menţiune, dovedindu-se a alcătui cea mai puternică echipă din Europa şi cea de-a treia din lume, fiind intrecută doar de Iran şi India. "Nu am avut bani nici de tricouri. Ne-am uitat la cei din echipa Coreei care aveau costume şi cravate la fel!!!
Restul pe...http://www.gandul.info/scoala/cum-au...omania-5055168
CUM SUNT SUSTINUTI OLIMPICII LA NOI!!!Inteligenta pleaca... si ramanem cu...ovinele...Pt ei nu sunt bani,dar pt kkturi...SUNT!!!
La noi se aplica "lucrul dreptei manuale" pt cei inteligenti !
Ce observam la noii si viitorii alesi AI PATRIEI ROMANE:toti vorbesc prin cuvinte diferite,ramificate prin diferite limbaje de lemn A rozului bombon,din care rezulta o singura concluzie catre romani si anume **** si TEAPA!![]()

.de
Reply With Quote