-
Standard RSP member
probleme sunet SS2 si progdvb
salut, am cateva probleme cu SS2, si anume ca pe anumite programe de radio am sunet iar pe altele nu, iar sunetul AC3 din gigel nu merge, sau dupa ce deschise se aude 1-2 secunde si apoi dispare. am incercat si cu AC3 si cu ffdshow, si cu elencard si degeaba, nu merge.
ati mai patit ceva de genu asta?
-
Standard RSP member
-
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
eu prima data te as ruga sa nu ai in pc ul tau instalate pack uri de codecuri iasa o harababura si de multe ori isi dau cap in cap,poti sa imi spui ce codecuri ai instalate?
foloseste audio default nu ac3 mai ales daca nu ai un sistem audio aferent mai ales pe dth ro,ac3 foloseste pe sky ita,germania etc dar numa daca ai placa audio ptr aceasta optiune
-
Standard RSP member
nu am pack-uri si alte nebuni, niciodata nu am instalat asa ceva
deci am:
divx
xvid
AC3
CoreAVC (pentru filme HD)
in rest decat ce a venit cu progdvb si driverul SS2
-
Standard RSP member
Ok am instalat,....acuma as mai avea nevoie de detalii... ce sistem de operare si ce placa video ai (.....are legatura si cu sunetul). Eu testez acum pe Windows7 si cu progDVB 6.23st.
de la inceput am avut ceva probleme cu driverul care s-a instalat dar s-a instalat prost.....Am incercat doar instalarea driverului fara nicio aplicatie venita cu driverul...se pare ca nu a mers....asa ca am instalat tot ce a venit de la technisat driverul 4.5.1 .
Acum pun vplug sa vedem de sunet pe HBO....daca am inteles eu bine.