@pytonu: cred ca ceva nu ai facut tu bine pt ca ceea ce am postat eu functioneaza fara probleme... ai acolo si explicatii in cazul in care nu te descurci...
@skycleaner: ma crezi ca nici nu stiu cum arata IE7? :mrgreen: pt mine Mozilla rocks :mrgreen:
/later edit:
Pt cei care vor sa dezactiveze sau sa activeze Task Manager-ul, din diferite motive, va dau un script... la prima accesare il dezactiveaza iar la a doua accesare il activeaza...
E foarte util celor care au retea si nu vor ca unii useri sa aibe acces la Task Manager... folosit impreuna cu Explorer-ul oprit (daca vil trebuie va fac script si pt ala) e ideal pt a da acces doar la o anumita(e) aplicatie(i), indiferent ca e un cont de Administrator sau doar un simplu user :mrgreen:
Task Manager.vbs
Unii o sa ziceti ca nu e mare lucru ca se rezolva din registrii... dar daca o dati in bara ca si mine si aveti mai multi useri, pe 300 de calculatoare, fara drepturi de administrator o sa vedeti ca nu tine figura din Group Policy, mai ales daca e XP Home Edition (care nu are gpedit)Ma gandeam ca poate e util la careva...

Ma gandeam ca poate e util la careva...
Reply With Quote