Results 1 to 15 of 226

Thread: Utilitare pentru PC

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

@pytonu: cred ca ceva nu ai facut tu bine pt ca ceea ce am postat eu functioneaza fara probleme... ai acolo si explicatii in cazul in care nu te descurci...

@skycleaner: ma crezi ca nici nu stiu cum arata IE7? :mrgreen: pt mine Mozilla rocks :mrgreen:

/later edit:
    Pt cei care vor sa dezactiveze sau sa activeze Task Manager-ul, din diferite motive, va dau un script... la prima accesare il dezactiveaza iar la a doua accesare il activeaza...

E foarte util celor care au retea si nu vor ca unii useri sa aibe acces la Task Manager... folosit impreuna cu Explorer-ul oprit (daca vil trebuie va fac script si pt ala) e ideal pt a da acces doar la o anumita(e) aplicatie(i), indiferent ca e un cont de Administrator sau doar un simplu user :mrgreen:

Task Manager.vbs

Unii o sa ziceti ca nu e mare lucru ca se rezolva din registrii... dar daca o dati in bara ca si mine si aveti mai multi useri, pe 300 de calculatoare, fara drepturi de administrator o sa vedeti ca nu tine figura din Group Policy, mai ales daca e XP Home Edition (care nu are gpedit) Ma gandeam ca poate e util la careva...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Member Beginner calabrese's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Utilitare pentru PC

Daca va intereseaza programe aici gasiti cam tot.
    http://www.ddl2.com/
    http://www.phazeddl.com/
    Pentru crack\serials http://www.thebugs.ws

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up Re: Utilitare pentru PC

Poti specifica inainte de a anunta alti ca daca ar prinde un virus este norocul aceluia care la prins .Si eu am recomandat aceste siteuri ddl si alti au specificat ca sant virusi acolo.Dar eu le cunosc foarte bine si iau de acolo de 2 ani si un virus nu mia venit.Poate nu are pasaport pentru UE.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Turku View Post
    Poti specifica inainte de a anunta alti ca daca ar prinde un virus este norocul aceluia care la prins .Si eu am recomandat aceste siteuri ddl si alti au specificat ca sant virusi acolo.Dar eu le cunosc foarte bine si iau de acolo de 2 ani si un virus nu mia venit.Poate nu are pasaport pentru UE.
    de fapt mi-ai cam luat vb din gura nu sant adeptu trimiteri catre linkuri de gem din cate se poate observa eu ce am postat sant verificate 100% si de fapt sant utilitarele mele

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Lightbulb Re: Utilitare pentru PC

Rog atentie la offtopic...

Eu consider ca e clar pentru toata lumea faptul ca in momentul in care se posteaza un site, indiferent ce continut ar avea, alegerea de a intra sau nu precum si responsabilitatea ulterioara ii revine numai si numai utilizatorului... ca sunteti avertizati inainte de posibile probleme (oricare ar fi ele) aia e partea a doua... aceasta regula se aplica oriunde iar la urma urmei e ceva normal...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Golden Member Sunt_Oltean74's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu va ingrijorati, Calabrese e baiat cuminte nu face prostii.XVanish@ are dreptate.

Member Beginner calabrese's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Merci frate pentru grija.A fost greseala mea sa anunt ca nu este nici o problema pe acele site-uri caci sunt verificate.
    Dar...cred ca stie toata lumea care descarca si foloseste programe cu crack sau patch ca este o alegere pe propria raspundere,ca acestea pot fi vazute uneori de antivirus ca posibili virusi.
    Deci scuzele mele pentru ca am omis sa specific.
    Bafta in continuare la toti.
    Last edited by calabrese; 29-06-07 at 21:07.