@qwess, @yusmart, @aless35 - la fel si la mine. avi/xvid sd, mkv 720p si 1080p redate de pe hdd intern, se blocheaza complet dupa cca 20min, maxim 35-40.
Instalat cu format appl area.
Deocamdata nici un freeze/sacadare pe tv sat/terr sd/hd.
Meniurile merg mai repede.
Aceeasi lipsa station id pe vfd.
@aless35 - nu, n-am vazut acea trosneala, probabil ca afisa eronat ceva din gui cand era conectat prin hdmi. da, poate ca se referea la anumite tv-uri sau la anumite revizii/versiuni/modele ale azbox hd.
totusi...ce poate sa produca acest bug la acest fw, care in cazul meu a mers perfect o zi, pe receiver inca nu am probleme,doar in media center.Astazi am sa fac o proba cu un alt mediu de stocare, cu un alt sistem de fisiere,decat cel prezent pe HDD intern.
---------- Post added at 09:12 ---------- Previous post was at 09:01 ----------
aceasta problema a fost remediata, la mine functioneaza, inclusiv LED-ul verde.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
se pare ca acest"fixed hdd format gui over hdmi" l-a (de)fixat excelent cat sa nu mai poti viziona nimic.
concluzii .4585
am reinstalat aceasta versiune, format "A.P.P" : play mkv: ecran negru, blocare receiver, reboot:la fel
instalat .4487, ecran negru la pas 3 de update: play mkv perfect+subtitrarea adaugata automat
reinstalat.4585,imaginea cu procesul de update prezenta,play mkv: fara sa gandeasca prea mult blocare receiver cu aceeasi imagine neagra.
reinitiat pe .4487, aceeasi imagine neagra in procesul de update, pas3;
play MKV: perfect afisat imagine in mai putin de 2".
initial am crezut ca este o problema legata de interfata HDMI a tv si am schimbat cu un monitor de PC in 1080P, schimbat cablu HDMI aceeasi problema.
se pare ca este cea mai proasta versiune beta, alpha...de pana acum, chiar daca ruleaza bine pe alte receivere.
p.s. testele au fost facute fara a intra bachup de canale si EMU.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
"acest"fixed hdd format gui over hdmi"" se refera la faptul ca : la incercarea de formatare a hdd, daca azboxul era conectat la tv prin hdmi, se restarta si formatarea ramanea la 0% (cazul meu) la mine merge bine mkv, dts, ac3, altceva nu rulez, aparatul nu se blocheaza, nu sacadeaza, nici nu stiu daca s-a blocat vreodata, probabil ca filele mkv care le downloadez ajung intregi, probabil ca nu contin bad frame, probabil ca, din cauza ca instalez totul via internet, nu am nici o problema.
edit. am doua aparate, cumparate de la cei din banner, se comporta la fel !
Las' ca ne distram duminica, probabil, cu noua versiune.
Asta e adevaratul home entertainment.
Si sa vezi distractia dreq cand va aparea samovarul ala numit E2.
Vom ajunge sa regretam aceste versiuni alpha-beta.
Sau poate ca nu...
azbox-0.9.4625-patch.bin
play iptv recordings from tv | fixed drop of iptv audio packets when playing recordings | added photo service menu | iptv: fixed url address
RSP-TEAM