Einstein daca nu iese Base nu ma astept sa fie mai bine,vreau doar sa nu fie cu mult mai rau.Ca mai rau va fi sigur in 2010,iar in 2009 guvernele Emil Basescu sau Traian Boc 1 si 2 m-au lamurit din plin.Pe langa asta eu nu imi permit sa il las pe asta sa conduca tara 10 ani,viata e scurta,nu a facut nimic din ce a promis in 5 ani si a recunoscut si el.Altul la rand,daca nu se comporta nici ala ca un presedinte peste 5 ani voi fi primul care sa voteze din nou pe altcineva.Restul e gargara receptionata de la partide,care normal nu ar trebui sa conteze in alegerea unui presedinte.Acum chiar votam omul,normal ca ne gandim si cine e in spatele lui,dar in primul rand conteaza el.Deocamdata Basescu a fost presedinte si e clara treaba,despre ceilalti nu poti spune nimic pana cand nu le dai sansa,chestii de genul: taicas-o a fost gradinar,maica-sa bucatareasa,nevasta-sa e urata si il sponsorizeaza nu stiu cine sunt lucruri de doi lei,despre Basescu ai concret ce NU a facut in 5 ani si cate mizerii si scandaluri a adus in tara asta,iar de sponsorizat nu mai zic.
La faza cu generalii veniti din PSD mi-e greata,pur si simplu.Nu imi vine sa cred ca voi inca mai credeti ca asta poate face ceva bun.Trist.

Reply With Quote