Results 1 to 15 of 18

Thread: Incepator caut ajutor

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Incepator caut ajutor

Salut!
    E primul meu post pe acest forum.
    De aproximativ 4 luni tot citesc despre sateliti, Hd, azimut, etc pe forumuri. am tot studiat si am zis ca sa iau si eu o antena si un receider Hd
    Am gasit pe okazii la cineva un ansamblu complet:
    http://www.okazii.ro/catalog/3334569...receiver-.html
    si am intrat in posesia lua acum doua zile. ieri am gasit un baiat care stia sa monteze, am urcat pe bloc si am pus antena.
    Azinoapte pana la ora doua am stat de am butonat, dar se pare ca teoria e mai usoara decat practica.

Nu receptionez decat 3 sau 4 sateliti din toata lista: Hotbird, Hellas, Astra si cam atat.
    Programe mai deloc si despre HD, nimic. Am luat lista cu FTa Hd si nu am gasit nici un program.Ori nu stiu eu sa caut ce trebuie ori nu stiu ce naiba.

Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi? orice e binevenit.
    Multumesc!

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Incepator caut ajutor

pai trebuie sa ai in primul rand toti transporderii memorati in rec. daca nu-i are normal ca iti gaseste doar ce e pe cei care ii are memorati. ce rec ai ? poate sa fie si antena pusa aiurea sau lnb-ul, cauze pot fi multe.
    Last edited by dan2000; 23-10-09 at 16:37.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

oricum sunt putine programe HD free : http://flysat.com/hdtv.php cele care sunt FTA ( free to air) sunt cu verde mai deschis

exista si posibilitatea sa nu fie bine reglata antena cu motorul H-H din imaginea data

poate si partea cu transponderele sa fie problema ...deci vezi aici ce frecvente si ce sateliti au programe HD http://flysat.com/hdtv.php
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu sant un pic mai dur si iti spun ca mai bine faceai o documentatie amanuntita ce si cum e cu sateliti astia si nu ai fi dat atatia bani,mai ales de pe okazii

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra13 View Post
    eu sant un pic mai dur si iti spun ca mai bine faceai o documentatie amanuntita ce si cum e cu sateliti astia si nu ai fi dat atatia bani,mai ales de pe okazii

Mea Culpa dar a fost singura oferta completa. care sa contina toate partile componente.
    Dc eram de meserie stiam ce sa cumpar singur. asa am luat ceva care a mers.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pai ce sa zic,antena e una de 90 platita ca si una de 110,cine tia pus antena nu contest ca na facut treaba buna,motoru ce uzura are nu stim(hai sa zicem ca nu conteaza momentan)cat despre receptor cred ca va trebui sa i faci o resoftare pe rs232 port sa fi convins pe urma ca receptoru nu are daune majore(sper sa nu fie asa)
    acum partea nasoala e ca nu prea ai ce vedea pe acel emu de care zicea vanzatoru(amator si el sau rea intentie)iar free HD putine la nr si nu ai ce vedea decat calitate
    solutia,o cartela HD,adica abonament la un operator extern ca intern.........
    inca un amanunt din care am dedus ca acel vanzator era amator era acel lnb inverto HD

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Am urcat si eu cu baiatul pe bloc si am vazut ca dupa ce a fixat o teava perfect dreapta, a pus antena, lnb-ul si apoi a cautat un satelit, hotbird cred. avea si un receiver si un tv.
    Cand s-a prins imaginea a strans antena si asta e.
    Am coborat la mine am pus receiverul meu, am pus pozitia mea(lat+long) in el si am cautat astra. a gasit.
    Apoi am avut treaba pana seara si nu m-am mai ocupat.
    Azinoapte am cautat satelitii, nu prinde decat vreo 3, programe hd nimic.
    Sa ii dau un factory reset la receiver si sa o iau de la capat?

sculele cumparate sunt:
    Receptor Opticum HD 7700 CICX,. Antena 110( am masurat-o cu o ruleta si are diam 90) , LNB Inverto HD, motor Strongt Diseq, montaj HH.
    Receptorul are :
    ID 06F0A247
    H/W Version: 1.00.00
    S/W Version:11.07.2f

cel care mi-a vandut mi-a spus ca receptorul are emulator. nu stiu ce e aia.