nu sint multe de spus..am 8 receivere in casa dar homecastul e folosit la teste,nevastamea se uita in sufragerie la homecast ca acolo merg toate d+,gigi,prem. tps,...etc.este stabil..are o imagine HD foarte buna...am avut si humax hdci 2000 sat si un philips...niciunul nu se ridica la nivelul homecast....m-a costat 310 euro cu transport si tot..acum 8-9 luni.si platit ramburs!
ps1.nu neaparat cu diablo..diablo nu e eterna..acum e cea mai buna..dar este si giga...
ps2.la mine in casa e cel mai frecat receiver fiind cel mai stabil si ...cel mai bun......am si echostar..sa nu credeti ca am doar shpanuri..![]()
Last edited by outcast; 15-09-07 at 17:12.
OK!! multumim de info,cei ce detineti receptoare HD postati despre ele,ce programe vizionati daca sunteti multumiti etc
Am gasit aceste 3 nume de receptoare HD,pe care il recomandati?
Humax, Topfield, Homecast
Outcast,unde ai facut comanda? poti da un link? multumesc anticipat!
Nu de mult mi-am achizitionat si eu un receiver HDTV. M-am informat mult pe forumurile germane si am ajuns la concluzia ca niciunul nu merge ca lumea.
Parca totusi Homecast ar fi fost cel mai acceptabil.
A aparut insa Kathrein UFS 910 pe linux. Acest receiver a devenit foarte foarte repede unul dintre cele mai cautate si la ora actuala greu de gasit.
Cei de la Kathrein au fost luati prin surprindere si nu reusesc sa satisfaca piata.
Destul de repede a aparut un image al celor de la SF care merge cu radegast!
"Doz" (the maker of camd3) a pus si el mina pe un Kathrein si face si pt. acest receiver un camd3.
Camd3 face deja AU pe PW si parca pe D+ si polsat. In plus stie si CS. Exista totusi putine servere pe camd3.
Am citit ca si gbox merge prin MPCS (multi platform card sharing) dar nu ca server ci numai "client".
La un pret de aproximativ 300€, acest receiver e o bijuterie.
In asteptarea unui Dreambox 8000 care nu mai apare si poate nu va aparea vreodata, imi delectez ochii cu "Kathy" .