de foarte mult timp am recomandat rec hdtv cu CI si diablo....eu am un hdtv de 9 luni si .......si nu ma uit la gigi film..........si v-am mai anuntat intentiile lui d+ de a avea o platforma hd...
e viitorul.
de foarte mult timp am recomandat rec hdtv cu CI si diablo....eu am un hdtv de 9 luni si .......si nu ma uit la gigi film..........si v-am mai anuntat intentiile lui d+ de a avea o platforma hd...
e viitorul.
nu sint multe de spus..am 8 receivere in casa dar homecastul e folosit la teste,nevastamea se uita in sufragerie la homecast ca acolo merg toate d+,gigi,prem. tps,...etc.este stabil..are o imagine HD foarte buna...am avut si humax hdci 2000 sat si un philips...niciunul nu se ridica la nivelul homecast....m-a costat 310 euro cu transport si tot..acum 8-9 luni.si platit ramburs!
ps1.nu neaparat cu diablo..diablo nu e eterna..acum e cea mai buna..dar este si giga...
ps2.la mine in casa e cel mai frecat receiver fiind cel mai stabil si ...cel mai bun......am si echostar..sa nu credeti ca am doar shpanuri..![]()
Last edited by outcast; 15-09-07 at 17:12.
OK!! multumim de info,cei ce detineti receptoare HD postati despre ele,ce programe vizionati daca sunteti multumiti etc
Am gasit aceste 3 nume de receptoare HD,pe care il recomandati?
Humax, Topfield, Homecast
Outcast,unde ai facut comanda? poti da un link? multumesc anticipat!