60

Dislikes:
1
-
Standard RSP member
Re: Bucuria copciilor... BANCURILE NOASTRE
cica erau doi informaticieni si se tocmeau la un laptop. ala care vroia sa il cumpere zice: "cat vrei, ma, pe el?", asta zice: "500 euro"; celalalt: "zi-i ma 512 sa fie suma rotunda!"
-
Banned
Isi cumpara ursul masina: frane, curbe, claxoane prin padure!!!!! Sa > vada lumea ca si-a luat masina! La o cotitura...vulpea... facea autostopul . > Niste picioare pe vulpe...mama, mama! Cand o vede ursul, pune o frana > de se da cu capul de parbriz....dar o intreaba asa, in scarba: > - Ce vrei fa? > - Ursule nu fi jigodie... du-ma si pe mine pana la autostrada! > - Bine fa, urca-te! > Ursul conduce cu o mana, sa o impresioneze pe vulpe! Cand ajunge la > autostrada, vulpea: -Ursule, acum ce fac? Iti dau 100.000 de lei sau > imi dau chilotii jos? > Ursul se gandeste putin si zice: > - Da, fa, suta incoace! Si pleaca... > Acum, in timp ce conducea, se gandea ursul: "A dracu vulpe, ce credea, > ca mi se potrivesc chilotii ei ?!"
-
Banned
Intr-o mica asezare evreiasca se stinge din viata prostituata locului. > Lasa mostenire toti banii ei pentru repararea sinagogii. Enoriasii in > majoritate nu vor sa primeasca mostenirea. Vezi , Doamne , ca "nu-I > cuvios sa primesti banii unei curve". Discutii si discutii, pana ce > hotaresc sa se duca la Rabin. Rabinul hotareste ca e voie de primit banii. > - Dar bine, Rabi, de ce, ca doar femeia stii bine cu ce s-a ocupat la > viata ei !?? > - Pai, spune rabinul, banii aceia in fond sunt tot banii nostri . Nu? >
-
Banned
3 gagici intr-un Boeing 747. Motoarele se opresc, capitanul anunta sa se treaca la pozitia de aterizare fortata. Prima, frantuzoaica, isi scoate fardurile, parfumurile si incepe sa se dea cu toate. O araboaica o intreaba: "ce te dai draga cu toate alea daca tot ne prabusim?". Frantuzoaica: "am auzit ca echipa de salvare cauta printre pasageri si salveaza gagicile misto". Scoate atunci araboaica din geanta tot aurul si isi pune cate un inel pe fiecare deget, lanturi la gat, la picioare. Langa ea o negresa: "ce-ti pui tot aurul pe tine daca tot ne prabusim?". Araboaica: "am auzit ca echipa de salvare cauta sa salveze bogatii". Atunci negresa se dezbraca si-si pune fundu' in geam. Astea doua:"ce-ai draga,te-ai ticnit?". Negresa:"Sunteti proaste amandoua, eu am auzit ca mai intii cauta cutiile negre..
-
Standard RSP member
DIFERENTELE DINTRE ROCKERI SI MANELISTi 1.Rockerul are motocicleta.. Manelistul are o bicicleta 2.Rockerul are un tricou cu trupa preferata.. Manelistul are un tricou mulat cu De Puta Madre acelasi model la toti.. 3.Rockerul canta despre realitate si hobby-uri..Manelistul canta despre dusmani ca are prea multi.. 4.Rockerii au parul lung...Manelistii il dau cu gel de 50 bani din bazar.. 5.Rockerii dau din cap..Manelistii dau din ce gandesc... 6.Rockerul isi vede de treaba lui.. Manelistul isi vede de treaba altuia.. 7.Rockerii sunt uniti si prietenosi..Manelistii se iau la bataie intre ei ca unu are lantul mai gros decat celalalt.. 8.Rockerul o sa dea mesajul mai departe.. Manelistul nu!
-
Banned
suna telefonul intr-o casa .....si raspunde un tzigan :"hhhalo" la receptor se aude o voce :"Familia Popescu ????", la care tziganu nostru:"nu shtiu mancati-as ca abia am intrat
-
In tramvai: -E cineva acolo, fara bilet in fund ?? Yo ,da-l bag imediat !!
De ce cere barbatul mana unei femei , pentru ca e satul de mana lui..
Last edited by horatyu; 24-02-08 at 00:45.