Dislikes: 1
bula suparat .. tui mama masii , ma duc maine sa cumpar de la ferometal o antena ,ce p masii , ma termina bulgarii la icre ,
a doua zi bula vesel isi cumpara antena aia cu 3 elemente pentru TVR 1 , vine vesel se suie pe bloc sio monteaza si coboara , da drumu la tv , vine intre timp strula .. mama bula ce cutie cu ce antena pe ea .. bula sarind in sus si in jos .. [pleonasm din banc] inagurare co.. sa vezi in p mea ce TVR prind acu .. deschide bula tv pe tvr 1 , canci semnal , da pe bulgari , luna , nici purece .. la care strula .. hohohoho lume , si-o luat antena bula de tvr1 si tot bulgarii ii prinde color !![]()
receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm
bula dupa ce sa maritat scrie mesaj lu nevastasa
draga mea , te iubesc cum te iubesc , in seara asta nu pot sa vin sa fac sex , maine am de taiat fanu ,
nevasta-sa da reply
bula mama , te iubesc si eu cum ma iubesti , lasa fanu si hai la sex
bula la reply
draga mea , sexu tau nu e atat de important ca fanu meu ~!
bula la servici
prima zi ,, oo salutare co.. lor [ la barbati] .. oo sarumanutzele si tzatele [ la femei]
strula la servici
[ o mamelor ] la femei /// oh ce pl noastre [ la barbati]
a treia incercare inzadar
a 4 zi strula vesel
ooooo porumbitele lu tata ce v-as gugui .. pisicutele mele ce v-as mangaia blana zilnic
bula a 4 zi turbat
ooooo , fdraga mea , draga mea , draga mea .. etc , la fiecare in parte din femei ..
bula la munca .. unde sunt muncitorii .. ?
una din capu salii .. la munca nu ca tine la sectia devastata , bula ce sectie visezi fai porumbelisto , de jos unu , ba date jos ca iti iei un lem acu pe carca
, coboara bula si se uita lung cata lume era in sectie .. oooooooooooooo , am intrat cumva in coteatza cu gaini?
una zice da , vrei sa cucurigesti , nu
da ce vrei
sa stau cocosi peste voi
una zice , eu nus gaina
el zice , ah , vai de mine , pacat ca nus porumbel ca as sta toata ziua in carca ta![]()
bula strula umbla de nebuni pe munte ca sunt ei catzaratorii romaniei , urca si se pierd
bula coboara vesele , hahahahaha , sa vezi ce prost este ala ca nu da de mine , merge buimac , merge , merge , merge merge .. si de la atat mers il trece neica o mancare ca ii venea sa manince iarba deaia groasa
in final vede un cioban .. ala avea oi si bula cu limba scoasa ii zice ..
bage-al meu , vreau si eu sa minc ceva
oh , flacaoasule , na pai dute in copac ala mare de acolã si vezi ca ai slana si pane .. minca si tu pana te saturi da sa lasi si mie slana ca trebuie .
bula face ochi de melc si merge in limba pana la copac
boula se suie in copac , maninca , mainca tot , linge si traista pe dinauntru .
dupa ce a coborat se duce la ala ..
bage am maincat tot si am lins traista ..
cum asa?
asa bine
no flacau , na pai acu e vara , vezi ca soarele arde , acu eu ma ard in dos rau , eu tzineam slana aia sa mai ma ung din cand in cand !
bula si americanu
bula vesel , mergem si mancam very muci acu la paduraru's ala al nostru's din dealu's mountains ..
americanu .. wooow che bine ..
bula sa vezi ce osu's ai sa mainci's de la ursu's si ai sa bei vunu's de buturga's si ai sa ma pomeneste's
ajung acolo
barmanu intreaba pe american
ce vrei ba , zi mai repede
americanu , i dore-mi boula cu gura si os'us romanesc-s cu carn pe ale's sa musc-s cu asta din fatza's ca sa simt's mults fooods pe burta's
bula zice , dai ba un os si cu carne sa traga de el ca un caine
americanu vesel . - eh , yesss , i dore's os's !
se duce ala inauntru , nimic in frigider os , nimic in cuptor , fripturi la tona
bula , hai cu mine , zice paduraru
ies astia si cauta cu lupa oase prin paducr , au si pusca si tot ce le trebuie sa ia o laba , un crac , ce gasesc cu os
mergand bula calca pe un "picior de urs"
paduraru , sai pe laterala ca sa nu iasa ala din pamant .. bula sare si laba era moarta si fara gaura in pamant sa iasa urs, o inhatza si zice vesel
sa vezi ce os ii fac lu ast cadou se o sa baleasca
bula vesel , sa vezi ce trag si eu de el
ajunsi in interior ,
americanu . gat's vãnãtor's os-s gasit's si eu food asigurat's
bula zice - yes , maninci crac's de ursus' romanesc
se baga paduraru la bucataR ii da laba , o ia ala o prepara , bula intre timp il invata pe american sa ceara
americanu dupa 2 ore . - gata osu's meu?
din bucatarie - rabdare
la 2 si jumate gata osu meu
din bucatarie nimic
la 3 ore se ridica si se duce sa intrebe din nou gata bai's osu's meu de ursu i romanescu?
da paduraru - bai , tu nu intelegi ca acu iti face laba bucataru?
La scoala: - Copii, sa presupunem ca as baga mana in buzunarul unui om si i-as lua banii. Ce ar insemna ca sunt? - Bula: Ministru de finante...
Doua rame stau la cafea una dintre ele o intreaba pe cealalta :-Unde iti este sotul? Iar cealalta ii raspunde: -La pescuit!
Barbatii sunt precum ciocolata... dulci, imbietori, si au de obicei ca tinta directa soldurile tale.
De ce nu am dat gol cu olandezii...fragment din discutie:
Piturca: -Trage Mutule!!
Mutu: -Nu ca m-am lasat!!
Nimic nu-i bun sau rău ?n sine, totul depinde de modul ?n care priveşti lucrurile. (Shakespeare)
Testamentul unui ardelean:
"Cand voi deceda inaintea altor rude, pe care am dreptul sa le mostenesc, iar ele au dreptul la mostenirea de pe urma mea, acestora le las tot ce am agonisit, cu conditia sa cheltuiasca tot ce mi s-ar fi cuvenit mie de la ele pentru inmormantarea mea."
Ion si Maria gradinari... se trezira de dimineata sa plece la targ sa prinda loc pt taraba incarca caruta cu varza si castraveti si pleaca. Pe drum Maria: -Ioane opreste un pic caruta, da-te jos si vino de ma pupa ca nu mai pot! Opreste Ion, se da jos, o pupa pe Maria ...si plecara iar la drum. Dupa 10 minute Maria: -Ioane, opreste caruta de-te jos si vino de ma pupa ca nu mai pot!... Ion: -Marie da esti nebuna! Nu mai prindem targul. -Hai repede Ioane, acu, acu, ca nu mai pot! Se da ion jos si iar o pupa pe Maria. Dupa vreo 10 minute Maria incepe: -Ah Ioaneee, ah, opreste caruta si vino repede si ma pupa ca nu mai pot! Ion enervat: -Auzi fa Marie...da-te jos de pe castraveti si urca-te pe varza....
Nimic nu-i bun sau rău ?n sine, totul depinde de modul ?n care priveşti lucrurile. (Shakespeare)