Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 11 of 11

Thread: Supertalent Germany

wambertos
    Guest

Default Supertalent Germany

2 romani participa la emisiunea "Supertalent" din Germania, acuma in reluare pe RTL (Astra 19°E):

http://www.clipfish.de/special/super...truta-kuepper/

http://www.clipfish.de/special/super...rli-wurm-show/

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Supertalent Germany

phantastischene unul dintre lucrrile putine de care putem fi mandri(muzica)santem un popor de muzicieni cu talente mari

wambertos
    Guest

Petruta a cucerit publicul cu limba germana invatata intr-un an, prin curs intensiv.Diete Bohlen nu s-a putut abtine sa nu o felicite in mod special si sa
    aminteasca ca:" avem aici unii de vreo 30 de ani si vorbesc...aa.. eeeh.... tot asa de bine ca tine" ,facind aluzie la Bruce Darnell, membru al jurioului.

Valentin prima intrare in scena nu a stirnit nici o reactie, ba din contra,cind a explicat ca are in culise un costum, de animal, cu care va prezenta un numar de dresaj, publicul se astepta la un "comediant"(idiot) care nu arata nimic.
    A fost trimis de Bruce sa-si aduca "animalul" si a stirnit aplauzele publicului inca din primele secunde.

Amindoi s-au calificat pentru etapa urmatoare!

Urmatoarea emisiune e in 24.10, simbata viitoare, tot pe RTL, de la ora 21:15 ora Romaniei.
    Nu stiu daca vor aparea si cei doi romani,dar poate mai apar si altii!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

da ai dreptate,puteam sa jur ca e de multa vreme in germania fiind ca vb destul de gramatical sa zic asa,cunoscand si eu un pic germana taica miu fiind de 19 ani in germania
    da negru ma facut sa zambesc de vreo doua ori si era si un pic arogant

am editat ani,doamne nu mai stiu de cata vreme e plecat taticu
    Last edited by laleauaneagra; 18-10-09 at 23:35.

wambertos
    Guest

"Negru" nu e deloc arogant, altfel nu l-ar fi cooptat in juriu. El e la a treia participare, parca si a atins o oarecare popularitate. Desi vorbeste foarte "greu" germana, reuseste sa faca glume decente care prind la public.
    Nu face misto de candidati, ceea ce nu se poate spune de Dieter Bohlen, care e "sarea in bucate" la show-uri de genul asta.
    Bruce Darnell e un fost soldat american, parasutist. A urmat o cariera de mare succes ca manequin(Calvin Klein,Kenzo, Hermes, Miyake) si apoi una de coreograf.

Am vrut sa mai spun ca de-a lungul anilor, componenta juriilor s-a schimbat, dar Dieter Bohlen a ramas si pe Bruce Darnell l-au rechemat, tocmai pt. ca prinde la public.
    Tipa din juriu e Sylvie van der Vaart, sotia fotbalistului olandez Rafael van der Vaart, ce a fost diagnosticata cu cancer mamar si daca va uitati cu atentie poarta o peruca, deoarece si-a pierdut parul in urma tratamentului.Ei i-au dat de citeva ori lacrimile deja, dar la Petruta chiar ca nu s-a mai putut controla.
    Germana ei e mai buna ca a lui Bruce Darnell
    Last edited by wambertos; 18-10-09 at 23:48.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

super tare tipa ... a cantat extraordinar ... dupa cum se si vede in clip a ridicat sala in picioare . bafta si sper sa castige concursul .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

wambertos
    Guest

Nu stiu daca are sanse, ii doresc,dar are concurenta mare in italianca Vanessa Calcagno:
    http://www.clipfish.de/special/super...a-calcagno-22/

wambertos
    Guest

Petruta s-a calificat in finala:
    http://www.clipfish.de/special/super...in-petruta-24/

Valentin Urse a concurat simbata trecuta in prima semifinala,dar din pacate nu s-a calificat in finala.

Intre timp am aflat ca a mai fost o romanca printre participantii de succes: Barbara Colceriu.
    http://www.clipfish.de/special/super...bara-colceriu/
    Last edited by wambertos; 06-12-09 at 05:01.

wambertos
    Guest

Finala e acum in direct pe RTL !
    Succes Petrutei!

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Merge si in HD!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

wambertos
    Guest

Locul 3 pentru Petruta!