Dupa ce am ales pe AXN am vazut ca nu are subtitrare in limba Romana dar din mare suprinza am vazut ca pot sa aleg pe subtitrare in ce limba doresc din asta care sunt oferit adica Romana,Hungarian,English.Exact cum se intimpla si la DIGI SATELIT.
Sincronizare de subtitrare a fost fara probleme la nivel de DIGI SATELIT.
La grila de canale am gasit si doi canale Germane care nu exista la DIGI Satelit pe PRO 7 si pe RTL
Iar la canale de sport figureaza si DIGI SPORT 1 si PLUS.
Din grila nu lipseste nici OTV!!!
Concluzia mea este ca achizitie a meritat din simplu motiv ca imagina care am avut la la Televizor LCD prin cablu analogic si special in perioada de furtuna a fost foarte nasoala.Acuma imagina este la un nivel inalt fara purici, la 480x576 si cu posibilitate sa pot sa inregisterz la HDD intern ce ma intereseaza.Sper la viitor sa apare si canale HD dar si un EPG pt toate saptamina.Sper canale sa ramune decodate sau daca hotareste sa il codeze sa dau pe posibilitate sa putem sa cumparam numai pe cartela sau pe cartela impreuna cu CAM.Din ce am inteles la retea UPC nu este posibil sa folosesti pe tuner asta din simplu motiv ca tuner gaseste pe canale dar asta sunt codate.Iar cartela de la receptor de UPC nu functioneaza in alt receptor decit pe original.

Reply With Quote