Dao in masa de fibra ca pe aceleasi coordonate de mai sus mai devreme a fost Pandurii - Steaua !!!!!!!!!!!
Vine vara vine si HD pe satelit la GICA !!!!!!!!
PS: scz. de off topic
De ce sa se excluda fibra optica? Mi se pare mai economic cand e vorba de transmisiuni regulate din aceleasi puncte cunoscute de multa vreme!
ang_iuly are dreptate! Pot confirma ca in unele zone din Bucuresti (sedii de partide, Guvern, Presedentie, Parlament, etc.) RTV are fibra optica in locatie...
Dao in masa de fibra ca pe aceleasi coordonate de mai sus mai devreme a fost Pandurii - Steaua !!!!!!!!!!!
Vine vara vine si HD pe satelit la GICA !!!!!!!!
PS: scz. de off topic
Last edited by aliosatvd; 29-04-11 at 00:13.
Omul cit traieste invata si tot prost moare....
Ar fi bine sa nu extrapolam pe un offtopic fara sens insa ar fi bine sa si sti ce vorbesti, daca tot ne contrazicem. Nu zic ca nu sunt si relee insa nu prea se mai folosesc sau poate nu sunt de la RTV. Ti-ai pus si astfel problema?
http://sateliti.info/showthread.php?...um-si-Shoutbox , @danielul vezi punctul nr. 12
Last edited by val; 29-04-11 at 16:57. Reason: Quote inutil
Iti recomand sa citesti tu regula 12 din regulament. Si daca tot nu intelegi da-mi pm si iti voi explica ce inseamna post consecutiv.
Realitatea TV foloseste pentru transmisiunile de la parlament si guvern relee. Se mai folosesc si dsng-uri cand e necesar.
@zappa e o neintelegere; eu i-am editat postul deoarece facuse quote la postul tau. Editez din nou, este vina mea, scuze adresate catre amandoi.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Satelit : EUTELSAT W3 @7est
Frecventa : 12507 H 3400
Categorie : REPORTAJ
Transmis in : 4:2:0
Info : ROU-037
Activ tp :acum 18:26 , 29.04.11
Obs : new feed Realitatea TV
---------- Post added at 17:35 ---------- Previous post was at 17:26 ----------
Daca au fibra de ce transmit pe satelit de la parlament?![]()
Last edited by dMd; 10-12-11 at 17:28. Reason: eliminare link
toti transmit pe dsng/vezi masinile care se duc dupa evenimente si transmit pe feeduri
Imi cer si eu scuze. Nu am observat ca a editat cineva.
@cipri - ma repet; au doar relee. In unele cazuri se folosesc si dnsg-uri.
Apropo...2 din cele 3 feeduri folosite de realitatea si-au schimbat datele de uplink si downlink.
Satelit : ATLANTIC BIRD3 @5W
Frecventa : 11682 H 3333
Info : FLY IASI
Activ tp :acum 11:40 , 30.04.11
![]()
Last edited by dMd; 10-12-11 at 17:29. Reason: eliminare link
Nu este pe 5 w, ci pe 4 w (amos), iar frecventa corecta este 11182 H. Restul e ok.
Cand eram pe 5W pe 11182 H nu aveam semnal iar pe 11682 H aveam semnal asa ca urmareste si tu sa vezi! Deci era pe 5W.
Satelit : AMOS
Frecventa : 11173 H 3333
Info : ROUEN
Activ tp :acum 16:35 , 30.04.11
![]()
Last edited by dMd; 10-12-11 at 17:29. Reason: eliminare link
Vreau si eu un feed deseara cu concertul lui Shakira daca gaseste cineva.