cumpara ce poti si ce iti place cu siguranta daca am avea banii toti am avea BMW,MERCEDES,GOLF cu toate ca,cu primele doua nu prea ai ce face in ro
Dislikes: 0
cumpara ce poti si ce iti place cu siguranta daca am avea banii toti am avea BMW,MERCEDES,GOLF cu toate ca,cu primele doua nu prea ai ce face in ro
Problema este ca dintrun site de sateliti,receptoare si key sa ajuns si la masini.Daca credeti ca se merita si discuti de masini aici ar fi bine ca acel vanzator de masini sa le integreze si receptoare satelitare care sa scoata si key-uri pentru canalel codificate.
Ce naiba mai baieti maine o sa scrieti ce ati cumparat de la piata si ca sa scumpit patrunjelul si ceapa.
Man,suntem la offtopic unde putem discuta orce,am cerut o parere nu am dat cu paru...
OFFTOPIC (discutii libere..) (5 Viewing)
Cine are chef de orice alta activitate neacoperita de nici unul din forumurile de mai sus este bineprimit aici. Discutati despre masina personala, despre politica, despre sex (in cazul in care acest subiect mai prezinta vreun interes pentru dvs :-)
e OFFTOPIC(discuti libere)eu am sa deschid un topic despre ejacularea precoce glumeam
spaniolule ne-ai lasat cu ochii in soare..pina la urma cumperi masinutza ori ba?
felicitari!..si sa va bucurati de ea!
![]()
![]()
![]()
cu placere![]()
si la anul sa veniti in concediu in Spania cu ea!