Results 1 to 15 of 49

Thread: A venit vremea rece

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Si eu am gasit azi receptorul cu semnal 0, avea antena vreo 10 cm de zapada pe ea, zona Bucuresti antena de 1,7 metri, prima iarna pentru ea.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Iarna la zapada...reglaj antena cu matura

Iarna cand este zapada...reglajul antenei se face ...cu matura, daca vrei sa ai semnal....daca nu astepti primavara.
    Sarbatori fericite !
    Last edited by laleauaneagra; 20-12-09 at 23:11. Reason: regula 12,treci un pic pe la regulament + semnatura care nu se impaca cu regulamentul,te rog sa o modifici

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu chiar nu va inteleg , temperatura scazuta este favorabila receptiei
    Daca aveti probleme cu mufa F la LNB cumparati cu incredere Invacom , au o protectie din cauciuc care este ,,beton" dupa 5 ierni .

Standard RSP member cristianio's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Intr-o iarna prin 2003 pe un offset de 1,25 a asezat usor zapada de se facuse un strat de circa 5 centimetri sustinut de suportul lnb-ului.Am caudat solutii atunci si chiar eram hotarat la un momendat sa pun o rezistenta electrica de incalzit macaze CFR.Am facut rost de ea dar era un pic cam dificil de montat, ara o panglica de circa 1,5 metri.
    Pina la urma am gasit pe urma solutia prin montarea unui monturi H-H pe care seara o lasam reglata pe extemitati , unde antana sta verticala.
    antena triax td110 pe
    16 E +19 E

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

Iarna nu-i ca vara si iata pe antena offset care v-am prezentat in pozele de mai sus a inceput sa apara semnal pe tp cu polarizare orizontala de pe Nilesat 7Vest in conditiile in care si polaritatile V se receptioneaza foarte greu in nordul tarii..

Deci frigul ajuta mult receptiile extreme/dx si acum e momentul sa va testati antenele (si cat de bine sunt ele reglate pe motoras fie actuator) mai ales cei care stau mai la nord la Cluj .In est se poate lua reper Aden tv de pe 45E despre care am mai discutat.