Si eu am gasit azi receptorul cu semnal 0, avea antena vreo 10 cm de zapada pe ea, zona Bucuresti antena de 1,7 metri, prima iarna pentru ea.![]()
Si eu am gasit azi receptorul cu semnal 0, avea antena vreo 10 cm de zapada pe ea, zona Bucuresti antena de 1,7 metri, prima iarna pentru ea.![]()
Iarna cand este zapada...reglajul antenei se face ...cu matura, daca vrei sa ai semnal....daca nu astepti primavara.
Sarbatori fericite !
Last edited by laleauaneagra; 20-12-09 at 23:11. Reason: regula 12,treci un pic pe la regulament + semnatura care nu se impaca cu regulamentul,te rog sa o modifici
Eu chiar nu va inteleg , temperatura scazuta este favorabila receptiei
Daca aveti probleme cu mufa F la LNB cumparati cu incredere Invacom , au o protectie din cauciuc care este ,,beton" dupa 5 ierni .
Intr-o iarna prin 2003 pe un offset de 1,25 a asezat usor zapada de se facuse un strat de circa 5 centimetri sustinut de suportul lnb-ului.Am caudat solutii atunci si chiar eram hotarat la un momendat sa pun o rezistenta electrica de incalzit macaze CFR.Am facut rost de ea dar era un pic cam dificil de montat, ara o panglica de circa 1,5 metri.
Pina la urma am gasit pe urma solutia prin montarea unui monturi H-H pe care seara o lasam reglata pe extemitati , unde antana sta verticala.
antena triax td110 pe
16 E +19 E
Iarna nu-i ca varasi iata pe antena offset care v-am prezentat in pozele de mai sus a inceput sa apara semnal pe tp cu polarizare orizontala de pe Nilesat 7Vest in conditiile in care si polaritatile V se receptioneaza foarte greu in nordul tarii..