Abia a nins un pic si deja era binevenit caciula pe LNB daca nu as fi uitat sal montez inapoi
Deci petul nu este chiar prostie.
salutare!
gasiti aici 2 tutoriale cumva legate de subiectul discutat cateva posturi mai devreme:
HOW TO INSTALL F-CONNECTORS FOR CATV/SATELLITE SYSTEMS
How to Video on installing Compression F Connectors for TV Home Theater Installation
How to install F type compression connectors
respecte!
Abia a nins un pic si deja era binevenit caciula pe LNB daca nu as fi uitat sal montez inapoi
Deci petul nu este chiar prostie.
1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s
In seara asta am dat zapada jos de pe antene....aveam probleme cu Viasatul Si Canal Digital! a scazut puterea cu 4%
Nu in antena se depune zapada , si pe LNB si bratul care il tine.
Deja gigel mergea cu freeze , de acea a trebuit sa urc sa curat zapada de pe LNB , ocazie cu care am facut si poza.
Vara nici eu nu folosesc caciula , orcum antena este una fixa , dar iarna ma scuteste de citeva curatiri a LNB -ului.
1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s
La brat care sustineLNB, am gaura data, de mine pentru scurgere apa.E un fix al meu.
Cu pet am incercat degeaba, la vint vibreaza.Deci tot cu maturica rezolv treaba.Mai nasol cind este cand se formeaza gheata pe LNB.
antena triax td110 pe
16 E +19 E
daraca vibreaza ; trebuie fixat in minim 3 locuri![]()
Hai ca va vand eu LNB-uri militare. LA alea nu e problema cu zapada sau cheata ca au sistem de incalzire![]()
Daca doriti sa nu intampinati probleme, nu procedati ca mine.
Am hotarat sa curat antena de zapada, am dat comanda sa se duca la 62 est, pentru ca imi venea lnb-ul mai aproape, si s-a dus la est pana a trecut peste limita.
Va dati seama ca in situatia asta, nu am cum sa o mai dau in inapoi, sau sa o mai misc in vre-un fel.
Al dracu limitator, cand a trecut peste el nu a oprit-o, acu` cand s-o dau inapoi functioneaza.
Asa mi-am dat eu singur de lucru sa desfac motorul, ca alta activitateoricum nu aveam.
setarile de limita se fac in receptor si la est si la vest , daca nu ai facut acest lucru...se poate produce si cazuri nefericite ca al tau
ai facut aceste setari si a trecut peste ele?
sau ....???
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Le-am facut, atat software cat si hardware.
Cred ca e ceva la limitator, dar, pana la primavara nu desfac nici impuscat.
Oricum, batrana SS1 l-a adus pe pozitie si am rezolvat problema pentru moment.![]()
Acu cateva minute am facut un test interesant cu antena inzapezita si apoi curatate pe Nilesat.Urmeaza in curand sa urc pozele
Vreme rece fara ninsoare
SaTelit : Nilesat 7W
11934 V 27500
Q limita pt fec 3/4 : 60%
Antena inzapezita:
Antena curatita:
Dupa cum vedeti a avut loc o crestere nesemnificativa.LNB nu e acoperit de zapada, e sus aceea bucata din pet .Acolo nu a umblat/curatat absolut nimica!Zapada uscata nu prea afecteaza receptia si asta chiar pe un tp sclab!
Acum cativa ani cand aveam mai multe antene fixe am constatat ca zapada inghetata pe antena e dezastru total.
Sa inbunatatit cu 1%, daca era toata acoperita cu zapada atunci se vedea diferenta. La LNB nu are bai cata zapada e pe el, sa nu fie in fata lui atunci e buba mare.
Si eu ma miram ca nu mai intra nimic pe astra.
Dupa o ninsoare de vo 2 zile, timp in care n-am avut timp de tv, nu am mai avut semnal pe nici un satelit.
Am dat zapada cu matura de pe prime focus. Era de peste 15 cm. A venit samnalul la loc![]()