Results 1 to 15 of 49

Thread: A venit vremea rece

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: A venit vremea rece

e o prostie mare de tot sa pui peturi cum pun oamenii de pe la tara

fie ca sunt om de la tara dar Horatyu sa stii ca oamenii de la oras nu totdeauna echivaleaza cu inteligenta!Peste tot se gasesc oameni desptepti si prosti , fie tara, oras, Mangalia , desertul sahara , volga sau amazon

te rog sa imi explici la ce ajuta petul pe LNB....

Ajuta la receptia unor sateliti cu semnal sclab cum ar fi cei de la 7w!Acestia pe vreme buna intra dar numa cele pe polarizare V !Pe ploaie insa semnalul dispare subit sau scade in asa hal ca nu mai este imajine deloc sau sacadeaza puternic! Dar cu acestea "casca" , care nu seamana deloc cu cele puse "la tara", salvez procente scumpe la Q (calitate semnal) si am semnal stabil chiar daca e la limita!Mai pe romaneste lnb-u nu se uda

In plus , uite Horatyu atasez in special pt tine o poza recenta a unui satelitar care foloseste ceva similar pe multifocus!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Default Re: A venit vremea rece

cand ploua ma uit la sateliti cu semnal puternic ...nu caut DX-uri pe ploaie , deci nu caut receptii extreme pe ploaie ...mai bine numar bani sau ...

noi sa fim sanatosi

faza cu oameni de la tara... am spus-o pt ca acolo am intalnit asemena improvizatii care mai mult incurca decat ajuta ... condens si rugina destul de repede la mufe

Pet-ul nu ajuta LNB-ul si protejeaza poate putin cand ploua dar iarna exista riscul sa se faca un turture acolo si atunci chiar incomodeaza
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"