Results 1 to 3 of 3

Thread: Vreti net dar sa fie si mocca?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Vreti net dar sa fie si mocca?

Ministerul comunicaţiilor şi societăţii informaţionale are in vedere instalarea unei serii de 200 de hotspoturi gratuite (puncte de acces la internet wireless de bandă largă). Pană la sfarşitul lunii octombrie MCSI prin intermediul celor două proceduri de cereri de ofertă, va pune la dispoziţia cetăţenilor 40 de hotspoturi, 11 dintre acestea fiind deja instalate. Iniţiativa MCSI este parte integrată a unui proiect mai amplu care presupune ca pană la sfarşitul anului 2010 MCSI să instaleze 500 de hotspoturi, din care 240 vor fi puse la dispoziţie in cursul acestui an.

Proiectul cu cele 200 de hotspot-uri va fi implementat in spaţii publice uşor accesibile cum ar fi centre universitare, centre culturale, pieţe publice şi parcuri şi va incerca să prezinte o situaţie foarte clară privind utilizarea acestora de către cetăţeni prin intermediul unui program soft aplicat. Astfel cetăţenii ce vor utiliza internetul prin intermediul acestui proiect şi vor completa un scurt chestionar ne vor da posibilitatea să colectăm date referitoare la utilitatea internetului wireless şi a caracteristicilor de consum.

Daca mai merge sa faci si CS ne am scos

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Vreti net dar sa fie si mocca?

Papi calule ovas...?
    Doar ca la ce banda o sa ramana, tot un abonament o sa fie baza. Partea cu wifi....pentru CS. e mai nasoala ca apare o latenta de nu se mai intelege nimic.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Vreti net dar sa fie si mocca?

CS pe net wireless merge la fel de bine.
    Eu am net pe radio de la 23 Km + ca din modemul acela intra direct intrun router wireless iar dreamul este conectat la net prin wireless prin intermediul unui modem wet 11 ( linksys ) ca sa nu am cabluri aiurea prin casa.
    Important este sa ai IP routabil adica real ca sa poti face port forvard.
    In rest merge la fel de bine nu zic ca pe fibra da la fel ca pe adsl.
    1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s