Cam da...sper sa fie mai roz" boom" bon decat la BOOM.
Unele programe din providerul Sky IT nu mai merg in share.
Pe forumurile străine , in special cele din Italia se discută intens acest lucru. Una din variante ar fi că s-au făcut ceva modificări la algoritmi.
Aşteptăm să vedem ce rezervă viitorul.
.
Cam da...sper sa fie mai roz" boom" bon decat la BOOM.
din pacate nu prea cred dar asteptam
De dimineatza au cazut cardurile NDS3 de $KY UK, pe seara au inceput sa cada cele de IT partial.
La IT vin key da nu mai fac lumina!!!!!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Am verificat programele despre care se discuta pe celelalte forumuri: sky it calcio, si sport, la mine e ok,le deschide fara prb. folosesc cccam 2.1.2 ultima versiune PLI/Enigma2
Never settle for less than perfection. Never!
Ai card 093B NDS3?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
93b : 0 [NDS] SKY Italia (13E)
Gata, intuneric si la mine!!!!
se pare ca o sa fie intuneric total
Da dupa cuma ati vazut sky a inceput atacurile asupra emulatorilor si trimite una Len (emm) mai lunga decat cele obisnuite (dupa logurile facute de coders )unicul emulator care a rezistat e scam 3.52 deci asteptam sa se faca un update la emulatori cu FIX ul necesar nu se stie daca sunt contramasuri sau teste
va tin informat cu noutati
S speram ca nu o sa ncepem sa cautam carduri de Al Jazeera Sport
![]()
si la mine mai merg doar cateva![]()
Am intrebat cativa prieteni si merge. Nu o ia din prima ca si pana acuma...probabil ca aceasta problema e doar la cateva carduri. Inca nu stiu ce si cum...
Si Sky UK tot la fel...
Nu sunt acasa, nu pot sa testez nimic. Probabil ca unii dintre voi o sa veniti cu rezultate.
daca am baga cardurile de nds3 pe ignore sa ramana numai cele de nds2 pana se rezolva?!?
nu mai merg nici cele nds2