Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: Guvernul stinge televizorul

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking Re: Guvernul stinge televizorul

Intervine inca o problema , 2,3 aicea.

DECI , multe lcd-uri care s-au vandut au in cel mai bun caz tunner compatibil

DVB-T dar mpeg2.Daca se intampla ca tv romanesti sa adopte MPEG4 atunci si ei trebuie sa cumpere acel stb.Nu stiu cat de pregatiti sunt , da eu cred ca treaba e la 2 m sub pamant De exemplu , am aflat ca in Israel ce gasesc peste tot stb pt DTT .Ei au adoptat norma MPEG4 si toata treaba a inceput din august a.c.Si acolo similar ca la noi cablul e monopolist pe terestru (s.n. HOT) si pe satelit pachetul YES! Dar la noi cum a scris @zmeura un grup d einterese nu vrea in ruptu capului acest lucru.E de inteles de ce

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: Guvernul stinge televizorul

Au fortat putin data tocmai pentru ca la noi totul se misca greu! Aceasta nu este limita, ci undeva prin 2015!

Interesant un articol de acum 3 ani!

http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1...e-digitala.htm

...si avem si un castigator de licenta: Kathrein!?

http://www.zf.ro/business-hi-tech/ro...or-tv-4740244/

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu au castigat licenta.Practic Kathrein va face proiectele in cele 80 de locatii si probabil se vor ocupa de sistemele radiante.Doar ca SNR nu este inca declarat castigator al celor doua retele (trei dupa dorinte).Probabil ca pentru proiecte sunt bani,pentru emitatori si receptoare mai vedem,fara frecvente raman cu banii dati pe proiect si atat.

PS: Grecu, SNR: Trecerea la televiziunea digitala costa 50-60 mil. euro iar SNR a avut pierderi anul trecut,anul asta profitul fiind pe plus cu putin (se pare).Dar Gabriel Grecu numit in ianuarie normal ca a fost inlocuit http://www.zf.ro/business-hi-tech/di...grecu-4962760/ iar dupa alegeri normal ca va fi numit un altul.Uite asa ce incepe unul probabil ca va fi ingropat de altul,care vine cu alte idei,etc.
    Last edited by zmeura; 13-10-09 at 15:31.
    :

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Si pentru a nu ramane neinformati Televiziunea Romana va lansa o emisiune de informare a populatiei cu privire la trecerea de la analogic la digital...adica mai pe intelesul celor neintelesi cam cu ce se mananca digitalu asta.
    Cand va fi prima emisiune? O sa va anunt tot eu!

Page 2 of 2 FirstFirst 12