Cum fac sa functioneze? Am nevoie sa functioneze. Sau care e alta setare pentru a nu mai primi acele carduri? Severul meu e pe un Ubuntu 9.04 si sunt o groaza de carduri care se opresc in server. Il si ingreuneaza si nici n-am ce face cu ele.
Mersi!
Cum fac sa functioneze? Am nevoie sa functioneze. Sau care e alta setare pentru a nu mai primi acele carduri? Severul meu e pe un Ubuntu 9.04 si sunt o groaza de carduri care se opresc in server. Il si ingreuneaza si nici n-am ce face cu ele.
Mersi!
MINIMUM DOWNHOPS: 1
aceasta linie ar trebui sa-ti rezolve problema .
cu respect
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
La ce draci mi-am facut cand ti-am citit raspunsul....lasa-ma sau lasa-i pe altii sa raspunda. Mergea in 2.0.11 si nu merge in 2.1.2. Restul scrie in primul post.
numa usor te rog,la cele 5 posturi e un pic prea multa rautate in postul tau
deci,te rog![]()
chiar nu inteleg nervozitatea ta , am fost singurul care ti-am raspuns cu toate ca rezolvarea este foarte usoara ...daca tu intelegi altceva din instructiunile cccam.cfg esti mare .
#MINIMUM DOWNHOPS: <value>
#
# default: 0 (don't ignore any shares)
#
#example:
#
#MINIMUM DOWNHOPS: 1
#
# ingore shares that have less than 1 'downhops' (i.e. can not be shared
# further down to other clients)
uite un link catre un cccam 2.1.2.cfg brut
Last edited by stargate; 11-10-09 at 00:42.
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Ia incearca tu sa vezi daca-ti merge. Ai,verifici,postezi,asta e ordinea. Altfel....e doar o postare aiurea in plus.
parpaneata , ai grija cum vorbesti
apari si tu pe aici, ceri ajutor, cineva se deranjeaza sa-ti raspunda si tu il iei la ture .
Pentru atitudinea asta nu meriti sa fii ajutat, dupa mine ai merita si un ban.
"si sunt o groaza de carduri care se opresc in server"
cred ca frustrarea ta e pentru ca nu poti folosi acele carduri, pentru ca ai pus un server inermediar, si automat ai pierdut un HOP.
Las ca-ti trece
Poti pune 2-3 linii care au carduri bune in hop2 dar fara reshare , direct in dreambox.
Pentru ca cccamul din server sa mearga mai bine ia numai localul de la fiecare...asta daca ai linii bune...daca nu.......nu.
Last edited by lorena; 11-10-09 at 21:15. Reason: Rules
atunci treci napoi la 2.0.11 unde mergea si gata
sau cumva serverul tau are atatea carduri si threaduri incat a ajuns la limitele cccam-ului si nu poti cu versiuni vechi?
OK! Scuze pentru deranjul creat.
raspunsul era simplu. NU! Nu merge aceasta comanda pe 212. e un mic bug.
Merci oricum de raspunsuri.
cu toate ca am venit dupa 12 ore de noapte obositoare mi-am zis sa testez si 2.1.2 sa vad daca ai dreptate cu bugul ... testat si merge bine restrictia cu "minimum downhops: 1" nu este niciun bug ... va rog frumos cine mai are instalat cccam 2.1.2 sa confirme daca merge ori nu . la mine merge , poate kitul folosit de tine are vreo problema .
La naiba!!! Acum chiar ca m-ai dat peste cap.Cu acelasi cfg pe 2.0.11 si 2.1.1 merge. Pe 2.1.2 nu! Problema este ca nici nu-mi pleaca cu setarea aia activata. Merci frumos ptr raspunsul asta!
![]()
Ai un link de unde ai descarcat tu 2.1.2?
adresate lui stargate nu in general