Mda,pe dream nu apare engleza.
Am o mica nedumerire in legatura cu canalul audio pe canalul Cartoon Network de pe Dolce: exista canal audio in engleza ? Deoarece pe DM500S (in share) nu imi apare decat RO si HU, insa pe receptoarul oficial pot selecta EN si merge ! De unde se preia acest canal audio ? Mai este Cartoon-ul de la bulgari acolo, dar acela nu are decat un canal audio "Bulgarian". Aceeasi situatie si la Disney Channel, insa nu stiu daca acesta, pe receptorul oficial, are audio in EN pt. ca nu am activat pachetul Kids si nu pot incerca. La voi cum e ?
Mda,pe dream nu apare engleza.
:
Nu stiu daca mai este valabil aspectul, dar pentru optiune RO pe pe canalul stanga era sonorul in romaneste iar pe cel dreapta in engleza; incearca cu butonul Audio din telecomanda.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
din seara asta dolce schimba canalu de muzica trace cu playboy tv
![]()
Asa e, daca este selectat dreapta mono si canalul audio HU se aude in EN. La Dinsney Cahnnel nu este decat romana.
Mie inca imi merge Trace TV pe DM500S. In schimb s-au scos Free-X TV 2 si X-Dream TV... Chiar asa de bune is Hustler-urile alea de le-o trebuit repede si celor de la Romtelecom ? O miscare cam proasta dupa parerea mea.
LE: Se pare ca e temporar deoarece la ei pe site acum apar toate in pachetul midnight, inclusiv Free-X 2 si X-Dream
Last edited by vms; 03-11-09 at 18:25.