Results 1 to 15 of 34

Thread: Receptie pe NtV+

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Din pacate nu reusesc sa receptionez decat pana la 12200. Pana aici imi intra cu semnal de cca 13 db pe dm7020 (enigma 1 si 10,70 db pe enigma 2 .
    Se pare ca trebuie sa astept cer senin pentru a receptiona si W4.

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Quote Originally Posted by badeaghio
    dacă polarizarea e circulară, se pot viziona posturile pe DM500? stiu ca frecventele sunt cu L si R
    Se pot vedea cu DM500HD,chiar si cu DM500!Numai sa poti receptiona semnal util de pe transponderii rusi de la 36 E,cum spunea cineva mai sus:

Cu Toroidala de T90 se pot receptiona aproape toate frecventele ale providerilor rusi{Tricolor si NTV Plus}36 E-EutelsatW4/7,doar 12073 si 12418 V/L care transmit in MPEG 4,cel putin la mine,cu aceasta antena,nu-mi intra.Folosesc un lnb circular ce m-a costat acum un an juma-75 lei:

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Costele - daca spui si locatia ar fi perfect. Poate sa imi spuna cineva din Bucuresti sau de langa ce frecventa este mai puternica de pe W4? Ca sa stiu ce sa caut cand va fi soare.

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa
    Costele - daca spui si locatia ar fi perfect.
    Receptie posibila in {zona}Cluj-Napoca!Sint convins ca si cei doi{12073 si 12418} trasponderi amintiti de mine ar putea sa fie receptionati daca lnb-ul circular ar fi montat si reglat pe focarul principal,probabil cu semnal la limita?
    Desigur a fost o surpriza placuta ca pe o toroidala sa intre programele rusesti de pe acest satelit-Eutelsat W4-care are o acoperire destul de inegala pe zona noastra,cu o putere de iradiere intre 48 dBW si 42dBW!
    Cu siguranta ca o antena de la 1.1 m in sus este recomandabila pentru a avea stabilitate la semnal la variatiile de temperatura si meteorologice!Un amanunt nu lipsit de importanta e faptul ca Eut.W4 are aproape 10 ani de functionare.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Multumesc. Voi incerca cand o sa am timp. Poate schimba astia satelitul pana imi fac eu timp!!!

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Ieri dupa amiaza am incercat in joaca sa vad daca mai intra ceva pe 36 est stiind ca antena e acoperita de zapada. Si minune; receptie mai buna. Am receptionat la limita si w4.

Last edited by zappa; 24-01-11 at 08:33.

Standard RSP member
    Mentioned
    5 Post(s)

Default Re: ntv+

Pe satelitul eutelsat w4 in pachetul NTV+ a aparut un nou canal sportiv NTV Plus Nash Football HD. Cu dream 800 hd nu reusesc sa scanez acest canal. Lipsa semnal.
    Parametrii de receptie:
    12207 R 27500 3/4 DVB-S2 (8PSK)

Cine are semnal, cu ce diametru de antena si in ce zona a tarii?
    Mentionez ca restul canalelor le receptionez cu antena offset de 1,25; instabil frecventa 12073 L.