Din pacate nu reusesc sa receptionez decat pana la 12200. Pana aici imi intra cu semnal de cca 13 db pe dm7020 (enigma 1 si 10,70 db pe enigma 2 .
Se pare ca trebuie sa astept cer senin pentru a receptiona si W4.
Din pacate nu reusesc sa receptionez decat pana la 12200. Pana aici imi intra cu semnal de cca 13 db pe dm7020 (enigma 1 si 10,70 db pe enigma 2 .
Se pare ca trebuie sa astept cer senin pentru a receptiona si W4.
Se pot vedea cu DM500HD,chiar si cu DM500!Numai sa poti receptiona semnal util de pe transponderii rusi de la 36 E,cum spunea cineva mai sus:Originally Posted by badeaghio
Cu Toroidala de T90 se pot receptiona aproape toate frecventele ale providerilor rusi{Tricolor si NTV Plus}36 E-EutelsatW4/7,doar 12073 si 12418 V/L care transmit in MPEG 4,cel putin la mine,cu aceasta antena,nu-mi intra.Folosesc un lnb circular ce m-a costat acum un an juma-75 lei:
![]()
Costele - daca spui si locatia ar fi perfect. Poate sa imi spuna cineva din Bucuresti sau de langa ce frecventa este mai puternica de pe W4? Ca sa stiu ce sa caut cand va fi soare.
Receptie posibila in {zona}Cluj-Napoca!Sint convins ca si cei doi{12073 si 12418} trasponderi amintiti de mine ar putea sa fie receptionati daca lnb-ul circular ar fi montat si reglat pe focarul principal,probabil cu semnal la limita?Originally Posted by zappa
Desigur a fost o surpriza placuta ca pe o toroidala sa intre programele rusesti de pe acest satelit-Eutelsat W4-care are o acoperire destul de inegala pe zona noastra,cu o putere de iradiere intre 48 dBW si 42dBW!
Cu siguranta ca o antena de la 1.1 m in sus este recomandabila pentru a avea stabilitate la semnal la variatiile de temperatura si meteorologice!Un amanunt nu lipsit de importanta e faptul ca Eut.W4 are aproape 10 ani de functionare.
Multumesc. Voi incerca cand o sa am timp. Poate schimba astia satelitul pana imi fac eu timp!!!
Last edited by zappa; 24-01-11 at 08:33.
Pe satelitul eutelsat w4 in pachetul NTV+ a aparut un nou canal sportiv NTV Plus Nash Football HD. Cu dream 800 hd nu reusesc sa scanez acest canal. Lipsa semnal.
Parametrii de receptie:
12207 R 27500 3/4 DVB-S2 (8PSK)
Cine are semnal, cu ce diametru de antena si in ce zona a tarii?
Mentionez ca restul canalelor le receptionez cu antena offset de 1,25; instabil frecventa 12073 L.