0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
ajutor tutorial PKT E2 pe usb-stick
Am nevoie de un pic de ajutor ,pe un IPBOX 9000 am instalata o imagine PKT E2 in flash si m-ar interesa sa instalez PKT E2 pe usb-stick ,am gasit aici pe forum un tutorial insa m-am blocat la partea cu “usb_welcome.img” ,practic ce imagine trebuie sa fie asta pt.a putea trece la pasul urmator ,va sunt recunoscator pt.orice informatie sau poate aveti careva un tutorial pentru incepatori cu lux de amanunte.
Multumesc
-
Re: ajutor tutorial PKT E2 pe usb-stick
pune e1 in flash si apoi urmeaza pasii de aici
http://www.sateliti.info/showthread.php?t=13089
-
Standard RSP member
Multumesc Snow ,o sa incerc asa cum mi-ai spus.
-
Standard RSP member
Salut
M-a rugat cineva sa-i reinstalez imaginea oficiala pe un ipbox9000 hd am vazut ca a aparut acum una noua numai nu stiu care este diferenta intre cele 2 aparute pt.acest tip de receptor "AB_9000HD_r11102DRE_191009_usb_all_noboot.zip" si " AB_9000HD_r11102_191009_usb_all_noboot.zip "
Si ar mai fi ceva ambele se pot instala cu flash tools sau cum ?
Multumesc.
-
Din pacate unele din info legate de instalarea unei imagini in USB Stick s-au perimat ! procedura lui Snow este cea mai sigura si eleganta ! intradevar suportul de boot de la e1 ABCAM mege la fix ! restul ...in ceatza totala ...fiecare imagine cu alta logica.
Nu instalezi imagini cu DRE ! scrie undeva la un comment ..de ce !
-
pe versiuna DRE sa nu il instalati.Este pt user care au o modula speciala care se numeste DRE si este pt piata din Russia

DRE Crypt Conditional Access System (CAS)
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER