E foarte ciudat ca de cateva zile nu mai am semnal pe Eurosport HD de pe Hotbird! E de la mine sau e altceva?
Folosesc imaginea lui Zildan.
Dislikes: 0
E foarte ciudat ca de cateva zile nu mai am semnal pe Eurosport HD de pe Hotbird! E de la mine sau e altceva?
Folosesc imaginea lui Zildan.
Nici eu nu am avut semnal, doar pe eurosport 2.Dupa informaiile de pe lyngsat.com nu s-a schimbat frecventa,polaritatea ...dar daca schimbi FEC din 2/3 in 3/4 o sa ai semnal si o sa-ti gaseasca si in limba romana printre altele. De fapt te duci pe scanare manuala si acolo schimbi FEC-ul si iti gaseste imediat.
Last edited by hd56fox; 09-10-09 at 17:37. Reason: redocumentare
La mine merge ok Esp-hd pe tp 11278-V,mai nou merge de azi in romana,eu am dm 800 .
Au schimbat FEC din 2/3 in 3/4
Generez alt setting, si o sa ai la panel.
Last edited by zildan; 09-10-09 at 18:54.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Chiar azi ma intrebam de ce nu este si Eurosport HD si in romana? Doar avem doi providers care il retransmit in Romania. Este vorba de Ines si Upc. E o veste buna sa avem Eurosport HD si in romana si pe satelit! Asteptam si Eurosport 2 HD!
Ce bine ar fi daca s-ar misca lucrurile in domeniu HD si in DTH!
Last edited by pauldemon; 10-10-09 at 01:45.
Am actualizat lista la panel, din pacate nu apare versiunea in romana. Acum ai semnal pe toate programele de la polonezi, trabuie sa mergi pe Eurosport HD in engleza sa dai scan.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...