Results 1 to 9 of 9

Thread: Topic pentru Costi_geo

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member sateros's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Topic pentru Costi_geo

TV ul tau este dotat cu decoder digital terestru si are slot pt cam common interface ..il poti folosi numai pt receptia semnalului digital terestru cu ajutorul diverselor camuri care leai gasit pe net in italia e folosit cu cam nagra pt mediaset si tivu iar cam irdeto pt La 7 camurile sunt legate la decodorul terestru deci nu poti folosi camul in TV pentru receptia semnalului prin Satelit (cardurilre de gigi nu se vor imperechia niciodata cu camurile common interface nagra tip samsung sau restul au un sistem divers daca doriti detalii despre cam va stau la dispozitie )

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

stai rom ca santem amandoi in ceata,asta ziceam si eu la inceput dar cica are si dvb-c si atunci merge si cablu insa nu stiu ca nu mi sa confirmat si nu am testat daca merge si cartela de digi cablu in cam
    am specificat ca nu merge dar daca au aparut posturi care confirma contrariu atunci o merge insa ma indoiesc fiind ca stiam ca e aceasi treaba la recu de cablu ca si la cel satelitar

Golden Member sateros's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca ar scrie modelul de tv ar fi mai bine dar nu am auzit de dvb-c incorporat in tv tot cei posibil da am mari indoieli