Nu am experienta in NewCS, dar din ce stiu a fi un mare dejavantaj, este controlul liniilor ...asta comparativ cu CCcam-ul, in care liniile sunt foarte maleabile ...poti face cam ce vrei cu ele.
..parerea mea
Dislikes: 0
Salut, probabil , cum ati observat , in ultima vreme au proliferat serverele NEWCS. Avantaje , dezavantaje comparativ cu serverele CCcam ? Poate cineva are si server NEWCS si server CCcam si ne poate da mai multe detalii . Asteptam opinii , pareri , comentarii . Noroc .
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Nu am experienta in NewCS, dar din ce stiu a fi un mare dejavantaj, este controlul liniilor ...asta comparativ cu CCcam-ul, in care liniile sunt foarte maleabile ...poti face cam ce vrei cu ele.
..parerea mea
Se referea la faptul intocmai la CCcam.
Adica, Newcs citeste cardul/cardurile, sunt trecute cu linii N in cccam si cu 256 la sfarsit iar mai departe, controlul este facut de cccam.
Newcs doar citeste cardurile, atat. Nu se da la nimeni linie N din newcs.