Results 1 to 15 of 18

Thread: Adsl (clicknet express) & dreambox 500

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Adsl (clicknet express) & dreambox 500

Quote Originally Posted by yagiman View Post
    De cateva zile am instalat ADSL(Clicknet) si am primit un modem-router Alcatel (speedtouch) cu 4 iesiri, am incercat sa intru de pe calcuator pe dream cu Totalcomander cum intram inainte dar nu merge.Daca stie cineva
    cum se configureaza ......546 multumesc anticipat! Cablul pe care l-am folosit
    pana acum (ftp) trebuie schimbat?
    MERSI YAGIMAN
    Salut,
    Cat platesti pe luna pentru internet. Intentionez sa ma abonez si eu si studiez piata.

Multam`.

Member Beginner firasg's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pt ip dinamic poti seta un serviciu dyndns direct din routerul adsl, fara alte programe.

@don pedro: la abon de 4Mbps plateam 1 milion si ceva pina in 100 de mii, cu tot cu abon la telefon unlimited. Acum am trecut la 6Mbps si o sa fie ceva gen 1,5 bulioane, inca n-am primit factura.

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by firasg View Post
    pt ip dinamic poti seta un serviciu dyndns direct din routerul adsl, fara alte programe.

@don pedro: la abon de 4Mbps plateam 1 milion si ceva pina in 100 de mii, cu tot cu abon la telefon unlimited. Acum am trecut la 6Mbps si o sa fie ceva gen 1,5 bulioane, inca n-am primit factura.
    Scump Doamna,scump. Dincolo era mai ieftin .

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Atentie ptr. cei care aveti ip static ,sa nu aveti surpriza sa nu va mearga ceva,cei de la Clicknet modifica ip-urile chiar daca aveti ip static si platiti cei 2 euroi pe luna .
    Aseara am patit acelasi lucru,deci verificati-va ip ul { ma refer ptr cei care au ip static

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

...si cum ai rezolvat o cand ti au schimbat ip ul?

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

[quote-ady sony]Atentie ptr. cei care aveti ip static ,sa nu aveti surpriza sa nu va mearga ceva,cei de la Clicknet modifica ip-urile chiar daca aveti ip static si platiti cei 2 euroi pe luna .
    Aseara am patit acelasi lucru,deci verificati-va ip ul { ma refer ptr cei care au ip static[/quote]

Si eu care doream sa platesc cei doi euro pentru IP static in speranta sa nu tot trebuiasca sa modific la Dyndns ip-ul pentru sharing,care-i acum dynamic!Si totusi,nici asa-ip static- nu-ti da siguranta la dyndns?Intreb sa fiu sigur ca poti gresi.Poate ne mai confirma cineva,care are IP static?
    costel1

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

De rezolvat am rezolvat-o relativ repede ,am modificat ip-ul la Dyndns .treaba asta mi sa intamplat o singura data ,cu trecerile astea la marirea de banda.
    Problema era ca nu stiam ce sa fac ,nu verificasem ip-ul meu.
    Vorbind cu colegii pe chat,ei mi-au spus sa verific ip-ul ,dandu-mi seama ca asta era problema de nu mergea bine sculele( pc-ul ).
    Cu ip static scapati de bataile de cap la Dyndns.
    Last edited by adi sony; 02-10-07 at 09:45.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by costel1 View Post
    [quote-ady sony]Atentie ptr. cei care aveti ip static ,sa nu aveti surpriza sa nu va mearga ceva,cei de la Clicknet modifica ip-urile chiar daca aveti ip static si platiti cei 2 euroi pe luna .
    Aseara am patit acelasi lucru,deci verificati-va ip ul { ma refer ptr cei care au ip static

Eu nu platesc nimic pt IP fix si totusi nu mi s-a mai schimbat IP de aprox 6 luni de cand am trecut la abonamentul de 6 Mbps