salut la toata lumea.citesc cu atentie toate cele spuse mai sus si imi dau seama ca noi cetateni am cazut in capcana lor.daca am ajuns sa vorbim politica si pe forumuri cu alta tema am ajuns rau.eu ca cetatean nu ma intereseaza politica,dar nici nu poti sa stai indiferent .acesti domni care zic ca conduc tara ,pentru mine sint doar niste bulangii care urmaresc sa-si faca avre pe spatele prostimi si pe deasupra mai ai fac sa se si iau la omor pentr EI.parerea mea este ca in momentul cind mergi la vot ar trebui sa-ti pui o singura intrebare:actuala conducere mi-a facut traiul mai bun sau nu,atit.pe mine nu ma intereseaza cine cu cine se trage sau cine isi ia lucrari cu statul atita vreme cit nivelul meu de trai se inbunatateste.sint un simplu asociat intr-un srl si acest domn basescu caresi spune presedintele tuturor romanilor,nu a luat absolut nici o masura reala inpotriva nebuniei acesteia care este criza,doar gargara si campanie de un an incoace,pe deasupra nea mai bagat un inpozit pe git,niste gunoaie,la care noi saracimea ne mai uitam in gura lor.