De unde ai aflat ? ai dat pe goagal ?
Crin Antonescu
Traian Basescu
Gigi Becali
Mircea Geoana
Sorin Oprescu
Kelemen Hunor
Vadim Tudor
Altul
Nu votez
De unde ai aflat ? ai dat pe goagal ?
kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl
ce se intimpla cu gioana a dat in bilbiiala cu base ?
Geoana e cam prostanac de felul lui,dar il bate pe Base si asa.
Pacat ca romanii "au reusit" sa ajunga sa aleaga intre doua rele,din nou.Prostimea.
:
si ce de prostime!!!!Code:Prostimea.
azi am vazut copii de 12-13 ani dansand pe ritmurile PSD in parcarea unui supermarket.Apartenenta la partid se educa de tinar , daraka.Imediat ajunjem ca si in Koreea de Nord
Treaba voastra,mai votati mult PSD si PDL si ajungem ca in Congo.
:
NU va aprindeti, la atacuri la "persoana" ca nimanui nu-i place sa stearga posturi.
![]()
da tot venira vorba de atacuri
http://www.traianbasescu.org/batausescu/
seara asta mi-a confirmat o ceea ce n-as fi vrut: Geoana chiar e "prostanac" (naiv). e clar, ne-am facut cu inca 5 ani sub marinar si cloaca comunista (nastase, vanghelie, berceanu, videanu, udrea, hrebengiuc, vantu, asfaltangii, baronii locali etc). cine n-a observat super-combinatia basesciano-vantista inseamna ca n-a inteles nimic. din pacate "prostanacul" (inatacabil pe alte cai) a pus botul de-o maniera dezolanta... marinarul si acolitii comunisti l-au prins cu chilotii-n vine si i-au varat-o pana-n stomac! combinatie perfecta vantu-base... n-am ce sa spun decat: jos palaria baieti! securisti adevarati, profesionisti in ale combinatiilor! il facem pe mogul sa arae cat mai rau, cream o relatie intre el si contracandidat si apoi devoalam aceste "aspecte" la momentul oportun. ca sa amplificam efectul il punem pe mogul sa recunoasca prietenia cu contracandidatul... bravo! super-tare! eu unul, emigrez! la revedere, dormiti pe voi in continuare si pierdeti inca 5 ani din viata in frumoasa romanie...
unii chiar au inteles ce s-a intamplat (ma bucur ca nu-s singur). citez dintr-o postare pe un blog:
"L-au lucrat Vantu si Basescu magistral: Vantu ii da telefon lui Geoana si il invita sa-i vanda pontul cu care i-o da la mir lui Basescu, un lipici care il duce acasa la Vantu garantat. Cand ajunge acolo, ii da un pahar de whiskey cu gheata si ii vinde poanta slaba cu Cocos si posta (pe care Geoana o scoate la dezbatere si Basescu nu se poate abtine sa nu rada in hohote, ce prost e asta, nici acum nu-si da seama ca l-au lucrat). A doua zi, publica stirea in Catavencu, singurul ziar pe care nu-l poti lua in serios si deci pe care cei din jurul lui Geoana il ignora. Destul cat sa nu fie transparenta facatura si sa nu fie acuzat Basescu ca e pe urma adversarului cu serviciile secrete. Sansa de reusita era de 50% si le-a iesit."
completez: in prealabil cu 6 luni in urma vantu schimba macazul si-l ataca pe base cat poate pt a da un motiv de campanie: "mogulii sunt rai"...
Last edited by JBTC; 04-12-09 at 03:15.
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
Avand in vedere in primul rand carentele mele educationale ... dar si intelectuale, te rog JBTC sa ne povestesti ceva si despre atacurile din 11 septembrie 2001, despere aselenizare, Roswell, evenimentele petrecute in Piata Maria din Timisoara in dupamasa zilei de 15 decembrie 1989, revolutia din timisoara, mineriade, ... marmota cu ciocolata .... Multumesc anticipat!
Respecte.
haha hai sa "ne radem"... esti simpatic! ignoranta chiar e binecuvantare si cei saraci cu duhul chiar sunt fericiti. am voie sa fiu altfel?
culmea e ca despre unele aspecte enumerate de tine chiar as putea vorbi (in cunostinta de cauza). dar de ce as face-o? ai crede ceva? probabil ca nu... atunci ce rost ar avea?
fiecare e liber sa creada/interpreteze/sintetizeze/deceleze/etc ce vrea si cum vrea...
lasa-ma pe mine "nebun" si bolnav de teoria conspiratiei asa cum eu te las pe tine sa dormi linistit!
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH