Cred ca pana la urma ar fi bine sa iasa iar Basescu,sa aiba timp toti oamenii sa se lamureasca in legatura cu el.In urmatorii 2 ani va fi foarte greu in tara asta,ne-au bagat astia in datorii pana in gat si nu au de gand sa faca nimic pentru economie.La anul prin septembrie deja trebuie sa platim din imprumuturi iar zilele astea s-au mai imprumutat si de la banci pentru salarii si pensii cu dobanzi mari si termen destul de scurt.Sper sa avem si alegeri anticipate (sa dizolve Base parlamentul) sa fie asa cum va doriti si sa mai pierdem 4 luni degeaba cu discutii despre tampeniile lor.
Cred ca tara asta trebuie sa dea bine cu fundul de pamant ca sa se trezeasca,poate asa se vor curata si partidele celelalte.Am mai spus: o sa ajungem in situatia in care oamenii o sa le sparga capul celor de la putere,poate asa nu se vor mai inghesui sa guverneze fara sa mai faca si treaba.
Fanaticii pedelei vor merge la vot buluc,ceilalti nu prea vor sa puna stampila pe Geoana deci sa vedem ce iese.Spor la intrecerea autobuzelor.
PS: In videoclipul acela se vede clar cum copilul l-a agresat de fapt pe Basescu,i-a tras un cap in palma de numa'.
PPS:Excelenta demonstratie de logica la Mircea Badea in emisiunea de aseara,e pe site-ul Antena 3.Bineinteles ca vor apare ultrasi cu poezii despre moguli fara sa se uite.Nu imi raspundeti si nici nu va uitati.