View Poll Results: TU PE CARE IL VREI PRESEDINTE?

Voters
162. You may not vote on this poll
  • Crin Antonescu

38 23.46%
  • Traian Basescu

55 33.95%
  • Gigi Becali

4 2.47%
  • Mircea Geoana

12 7.41%
  • Sorin Oprescu

7 4.32%
  • Kelemen Hunor

4 2.47%
  • Vadim Tudor

10 6.17%
  • Altul

7 4.32%
  • Nu votez

25 15.43%
Results 1 to 15 of 617

Thread: Eu cu cine votez?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Stiti ce imi aduce satisfactie in acest topic?
    Poll-ul de sus! Pe zi ce trece tot mai multi cititori il voteaza pe Basescu!
    E clara optiunea majoritatii de pe RSP! Restul e doar discutie si caterinca! Noi vom ramane tot aceeasi, cu mica speranta ca vom trai intr-o lume mai dreapta dupa 6 decembrie.
    Cineva spunea ca speranta moare ultima, dar si aceea moare! ( mare dreptate avea! )
    Staric invoca viitorul copiilor nostrii! Are dreptate! Pentru viitorul lor trebuie sa mergem la vot si sa ne exprimam optiunea indiferent care ar fi.

Standard RSP member Sandutsu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default REALIATEA TV terorizeaza familia copilului din fi

Bogdan Istratoiu, copilul din scena cu Basescu: Nu e nimic adevarat din ce se sustine la TV. Va rog sa incheiati cu acest subiect

"Vreau sa ia sfarsit acest scandal si punct. E o prostie. Nu e nimic adevarat din ce se sustine la tv. Ma refer la imaginile de la televizor. Nu ma intereseaza ce sustine dansa (referindu-se la matusa sa, n.red). Mama mea este bolnava, eu astazi am avut atac de panica, sunt traumatizat, ce mai doriti? Vreau sa retrag tot ce am declarat" a spus intr-o interventie la Realitatea TV Bogdan Marius Istratoiu, copilul pe care presedintele Traian Basescu este acuzat ca l-ar fi lovit.

sursa: http://www.hotnews.ro

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Da,dar de ce a crescut spamul si numarul userilor cu putine posturi?Pana la turul I a fost liniste si cu totul alt clasament stabilit de-a lungul a 2-3 saptamani,acum in 2-3 zile s-a cam facut o varza.
    :