@pacala68
offtopic ... ala de la avatar este geoana ? este recomandat de vanghelie sau de hrebenciuc![]()
Crin Antonescu
Traian Basescu
Gigi Becali
Mircea Geoana
Sorin Oprescu
Kelemen Hunor
Vadim Tudor
Altul
Nu votez
@pacala68
offtopic ... ala de la avatar este geoana ? este recomandat de vanghelie sau de hrebenciuc![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Nu crezi ca ar trebui sa postezi si de Guvernul pe care il va pune Base? ce frumos o sa fie si ce destept s.a.m.d.?
v
Edit: Ionut Popescu a fost director financiar la ZIUA (ziarul lui SRS), unde incasa banii dati de Mitrea prin Necolaiciuc, ministru de finante in primul guvern Tariceanu, fripturist PLD-ist cu Stolojan si pupincurist de base.
Last edited by v.b.; 26-11-09 at 17:47.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Mamaaaa,voi deja faceti spam.Pacat,va credeam oameni cu capul pe umeri.La replica "astea sunt chestii marunte" legat de cele 4 puncte pe care le-am postat eu am ramas masca.Eu unul nu imi mai pierd timpul,bafta voua si noua,mai vorbim peste 3-4 luni indiferent cine iese.
:
Nu am votat ...nu am avut cu cine ... dar GATA .. .acuma stiu cu cine votez ... cu GEOANA !!!!
Am trei copii ...
Cam asta e reactia.Si eu am zis ca nu mai votez in turul doi ca nu am cu cine,dar se pare ca unii tin sa ma convinga sa ma duc.![]()
:
urata campanie electorala
apar filme urate ... cautati pe google "basescu loveste un copil"
maine astept ca geoana are 10 amante
Last edited by horatyu; 26-11-09 at 23:14. Reason: post dublu
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"