View Poll Results: TU PE CARE IL VREI PRESEDINTE?

Voters
162. You may not vote on this poll
  • Crin Antonescu

38 23.46%
  • Traian Basescu

55 33.95%
  • Gigi Becali

4 2.47%
  • Mircea Geoana

12 7.41%
  • Sorin Oprescu

7 4.32%
  • Kelemen Hunor

4 2.47%
  • Vadim Tudor

10 6.17%
  • Altul

7 4.32%
  • Nu votez

25 15.43%
Results 1 to 15 of 617

Thread: Eu cu cine votez?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by zildan View Post
    Nu va mai agitati atata. Poporul nu mai vrea scandal, in consecinta NU VOTEAZA CU MARINARUL!
    Cel mai bun era Crin dar nu are masina de partid in spate!
    Deci un scandal il faci de unu singur? Ceilalti nu au facut scandaluri (nedovedite)? Vezi scandalurile: Videanu-borduri, Ridzi-campania Eba cu bani de pe urma scenei, Udrea-nu stiu ce... Astea ce au fost??? SCANDALURI PENTRU PRESA!!!

Quote Originally Posted by pacala68 View Post
    politici publice in domeniul econim si social , strategii , tinte si obiective ... este mai complicat .
    in cazul schimbarilor si mai ales cind se presupune ca vor exista costuri sociale este esentiala credibilitatea echipei de conducere , de aceasta Klaus .
    evident , daca esti fan basescu nu are rost sa te preocupe asa ceva ..... cine stie ce'i poate trazni prin cap lu' zeus

imi aduc aminte ca sub obladuirea lui basescu , Geoana a fost vicepresedinte CSAT asa ca aburelile cu tradariele/ciordeala trebuiea traian sa le spuna atunci .
    E clar ca "televiziunile lui Vantu si Voiculescu" au reusit sa iti implementeze in cap povestile astea. Apropo, citesti si alte ziare sau urmaresti si alte televiziuni?... macar OTV ca am vazut ieri ceva laudabil in emisiunea lui Barbu: Ce, cine si cand a "privatizat" (furat) din Romania.
    Primul ministru trebuie sa vina cu program de guvernare si echipa de ministrii dupa consultare cu partidele. Asta nu s-a intamplat! Poate au discutat pe ym din Germania? Lui Johannis i se vor pune pe masa hartiile si va trebui sa le semneze. El va fi paravanul in spatele caruia se va face si desface Romania. Asta e important! Promit ca ne vor scoate din criza? Se vor scoate pe ei din criza! Asta sa iti fie clar!
    In legatura cu Moscova, au fost cel putin doua vizite! Una in 2008, despre asta a vorbit Diaconescu, si alta in 2009 despre care a vorbit Prostanacul.
    Nu are curaj sa spuna ce a facut acolo si niciodata nu a raspuns! De fiecare data a spus: "Cu SPP-ul dupa mine?" Va trebui sa raspunda in confruntarile din turul 2 daca va participa, ca in primul tur s-a dat pe fund!
    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...ta-moscova.htm

Eu v-am mai spus, vom trai si vom vedea cine are dreptate!

http://tinyurl.com/y9qntx4

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    ......Apropo, citesti si alte ziare sau urmaresti si alte televiziuni?...
    TV : N24 , recomand ( nici nu o sa banuiesti ca are patronat liberal ) , unde curiosii il pot intilnii pe Emil Streinu ( dar si pe Doru Braia )
    DDTV - cind aveau emisini Lorin Fortuna ( simpla curiozitate intelectuala ) ; Vasile Ludan si Mircea Micu .

Pai ...... intii trebuie desemnat pentru ce zici tu .Eu am zis de armonizarea unor politici ( apanajul partidelor ) .
    Confuzia o faci din cauza faptului ca PD este un surogat de partid , unica practica acceptata fiind sintetizata in << da sefu' , ai dreptate sefu' >> .

PS tricou' de marinar are dungile orizontale sau ..... verticale

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Catalin Tolontan: Geoana cu talpa pe TVR

'' Sefi din televiziunea publica au impus comentatorilor meciului de Champions League de marti seara, Unirea Urziceni – FC Sevilla 1-0, sa-si modifice comentariul si sa remarce prezenta lui Mircea Geoana in tribuna. Au insistat pe sms pina cind jurnalistii au cedat in fata a 1,8 milioane de oameni................................. ''

http://www.hotnews.ro/stiri-media_in...-talpa-tvr.htm

ANI cere Parchetului Constanta verificarea primarului Radu Mazare pentru conflict de interese

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...t-interese.htm

Radu Campeanu (PNL): Daca lucrurile nu vor merge cum trebuie, vom rupe acordul cu PSD

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...cordul-psd.htm

Primarul Johannis din Sibiu suspectat de trafic de copii

http://www.youtube.com/watch?v=HE47r-QXWvE

„Imaculatul" Klaus Iohannis
    Judecatoria din Sibiu, fabrica de adoptii ilegale

http://sibiu.justitiarul.ro/index.ph...i-ilegale.html

Clisee anti-Basescu (de Ionut Popescu)

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6...ut-popescu.htm
    Last edited by horatyu; 26-11-09 at 21:50. Reason: e spam , de ce nu postezi parerea ta
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@pacala68

offtopic ... ala de la avatar este geoana ? este recomandat de vanghelie sau de hrebenciuc
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    6 mesaje cu mizerii la adresa "unora"
    Nu crezi ca ar trebui sa postezi si de Guvernul pe care il va pune Base? ce frumos o sa fie si ce destept s.a.m.d.?

v

Edit: Ionut Popescu a fost director financiar la ZIUA (ziarul lui SRS), unde incasa banii dati de Mitrea prin Necolaiciuc, ministru de finante in primul guvern Tariceanu, fripturist PLD-ist cu Stolojan si pupincurist de base.
    Last edited by v.b.; 26-11-09 at 17:47.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by savin stelian View Post

oare de ce sibienii l-au votat cu peste 82% chiar daca se cunosteau aceste dosare si au fost publicate si in presa locala ?
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mamaaaa,voi deja faceti spam.Pacat,va credeam oameni cu capul pe umeri.La replica "astea sunt chestii marunte" legat de cele 4 puncte pe care le-am postat eu am ramas masca.Eu unul nu imi mai pierd timpul,bafta voua si noua,mai vorbim peste 3-4 luni indiferent cine iese.
    :

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Nu am votat ...nu am avut cu cine ... dar GATA .. .acuma stiu cu cine votez ... cu GEOANA !!!!

Am trei copii ...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cam asta e reactia.Si eu am zis ca nu mai votez in turul doi ca nu am cu cine,dar se pare ca unii tin sa ma convinga sa ma duc.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

Adevaru ieste ca niciunul din 2 dintre care unul sigur va fi viitorul presedinte al tarii NU O SA FACA MARE LUCRU

Pt a aduce tara pe uas bun trebuiesc oameni care nu au avut de-a face cu "scoala comunista".Perzoane nascute din 75 incoace sa zicem.

Asa cum sufletu nu are nevoie mancare pt a se hrani , asa nici tara asta nu are nevoie de imprumuturi de miliarde de euro pt a instaura o ordine morala.Atita vreme cat se ridica staui pt perzoane sub ordinul carora s-a tras in multume (Timisoara 1989 dec ) iar pe forumuri lucrul acesta este bine vazut si acceptat intru totul de tanara de"jeneratie" =>in 20 de ani nu s-a facut numa rele.Invatamantul nici nu educa nici nu atraje copii i schimb ii invata cu "nanasu" si "mita" de tineri.Toti vor a fi domni doctori , injineri, profesori si nimeni nu vre a lucra.Acum am ajuns ca putinii din cei buni di domeniile de mai sus au mers afara ...

Cei care scriu paici ca n-ai pe cine vota si nu merg la vot au perfecta dreptate.Au trecut atitia ani si comunismul este inca acceptat, si in mod senzational dorit si de tanara generatia i procent mare .Modo groso , situatia s-a stricat enorm de dupa 89 iar acum deja s-a aajuns ca poporu sa ceara inapoi comunismul si tare ma tem ca asta va si fi dar sub o alta forma.Uite asa ei accepta un presedinte cu tendinte dictatoriale sau un alt posibil viitor presedinte nascut si crescut in sanul unei familii securiste.Eu insa nu-i condamn ca ei n-au cum sa fie altcumva si nimeni nu le poate cere acest lucru...Dar pe data de 6 dec Romania n-ar fi trebuit sa ajunga sa aleaga dintre 2 asemnea perzoane

Intr-adevar daca ar veni (teoretic)la putere oameni forte si un presedinte sigur pe sine care ar lua la rost de toti marii corupti si moguli bagand pe majoritatea dupa gratii sau eventual obligandu-i sa traiasca ca oamenii simpli (sa vada cum e) ar scoate la lumina dosarele securitatii si ar lua masuri impotriva acelor persoane implicate (cu pedepse in fc de faptele acestora) ar descentraliza tara si ar instaura o reala separare a puterilor in stat ar fi un motiv intemeiat sa merem sa punem stampilla

Member Visitor joypad's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Citam din lege doar cand ne convine

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    [...]Primul ministru trebuie sa vina cu program de guvernare si echipa de ministrii dupa consultare cu partidele. Asta nu s-a intamplat!
    Pai Geoana, Antonescu si Iohannis (plus UDMR si minoritati, adica tot parlamentul minus pedeleul) se tot consulta din Septembrie cu privire la un guvern si un program de guvernare. Buba e ca presedintele, tot dupa o asa-zisa "consultare" cu partidele (vezi art 85 din Constitutia Romaniei), desemneaza prim-ministrii cum ii vine lui pe chelie.

Faci si tu ce face si Basescu: citezi legea doar cand iti convine.
    Daca ne luam la tranta in citate din lege, hai sa gasim impreuna unde scrie ca prim-ministrul trebuie sa fie din partidul cu cei mai multi parlamentari. Hai sa ne uitam la rezultatele alegerilor de acum un an, sa vedem daca nu cumva PSD+PC a luat mai multe voturi decat PDL, ceea ce dezminte si gogoritza basesciana cu privire la "respectarea vointei poporului".

Hai pa, pa, pa, pa!