Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0

View Poll Results: TU PE CARE IL VREI PRESEDINTE?

Voters
162. You may not vote on this poll
  • Crin Antonescu

38 23.46%
  • Traian Basescu

55 33.95%
  • Gigi Becali

4 2.47%
  • Mircea Geoana

12 7.41%
  • Sorin Oprescu

7 4.32%
  • Kelemen Hunor

4 2.47%
  • Vadim Tudor

10 6.17%
  • Altul

7 4.32%
  • Nu votez

25 15.43%
Page 13 of 42 FirstFirst ... 39101112131415161723 ... LastLast
Results 181 to 195 of 617

Thread: Eu cu cine votez?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu stiu unde sa pun poza,ma gandeam la funny pictures,dar sa nu iasa discutii aiurea pe acolo mai bine o pun aici,e fabuloasa:

De la tonomat.
    :

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Pai care placa?A zis cineva ca Base ar fi vandut flota?Omul i-a atras atentia ca se da mare cu brevetul si se lauda cu meseria lui dar ca nu va avea ce sa conduca pe mare,e un adevar.El de ce s-a simtit cu musca pe cheli ...aaaa... caciula?Super faza,si-a furat-o marinelul.

Ieri a fost "Ce nu-mi plac glumele altora!Hha,Hha,Hha!"

se vede tot mai clar ca de cind haimanaua asta de crin nu mai are carare pe mijloc nu ii mai functioneaza creierul (daca io fi functionat vreodata).....pai ce nu ai inteles moo crin ??( si tu zmeura) brevetul lui base e international...deci poate comanda sub orice pavilion.....

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Un oarece sondaj (live) printre cititori AICI

.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Unii dintre voi ori sunteti manipulati ori ati fost implicati cu traian basescu in" rapirea din serai" si cei 4 milioane de euro? si ati ajutat si la" fuga" lui haisam, nu?

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Astea sunt povesti pentru romane politiste!
    Dovezile vorbesc, nu frustratii pe la televiziuni!

Pana nu apar documente sau inregistrari (ilegale!) e apa de ploaie pentru ametit prostimea!

De ce nu explica "Gieoana" ce a facut la Moscova?

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Asta seara uitandu-ma pe Eurosport HD , in "prime time" ... adica intre ora 19 si 20 ... am vazut cele doua spoturi facute de Ministerul Turismului sub deviza "Romania land of choice " ... sint excelente ! ca imagine, ca subiect ca personalitati implicate ... Nadia, Hagi si Nastase ! Ma duce gandul ca "anchetarea" ... ca la Gestapo a Elenei Udrea ...la initiativa cui ? a PNL ... condus de Crin Antonescu .... avind ca imputernicit un mascarici Ludovic Orban ... a fost o marsavie ! Macar Tariceanu era inteligent si avea experienta atit politica si economica ...rau am ajuns ...au ajuns javrele sa candideze la demnitatea suprema ! uite unii de care trebuie sa te tii departe ... mirosul hienelor este persistent !!!

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Se foloseste orice arma (marsavie) pentru a pune mana pe ciolan!
    De 20 de ani (unii mai demult) sunt bagati cu mainile pana la umeri si nu se mai satura!

De mentionat ca in toate taberele sunt, dar ca in PSD... nu ai sa gasesti!

Astazi am vazut in discutia inregistrata a lui Bogdan Chiriac ca "cinstitul" Gieoana a pus de-o parte multe milioane prin conturile soacrei!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Cinci ani au fost de ajuns, vrem schimbarea...de ce nu Crin Antonescu?

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nicodata nu o sa fie un presedinte ales prin vointa poporului. Toate sunt trasate "de dinainte" de cei cu bani. Degeaba faceti polluri si alte alea. Eu zic sa ne linistim si sa vedem lucrurile la rece. Cine trebuie sa iasa va iesi...
    Trecut la Sfinti

Mentioned
    21 Post(s)

De ce nu Crin ? simplu ...daca avea "cohones" se lua de un greu al PDL ...sa zicem de Berceanu ! dar ... cum Berceanu nu este de ici colea ...si ar fi riscat o laba peste bot de si-ar fi compromis definitiv campania ...a preferat sa aleaga o femeie ... deh poate se multumeste doar cu defensiva, poate nu are un dosar de "argumente" secrete ...si nu si-a gresit calculul ! un clapon ...de aceea nu Crin !

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

cea mai tare chestie din confruntarea Basescu-Antonescu a fost cand Antonescu a zis ceva de mapa lui profesionala ... apropo ce realizari profesionale remarcabile are "celebrul muzeograf" ???
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Tot nu prea vad sa-i fi gasit voi ceva de rau lui Crin pana acum,iar fata in fata cu Base a fost peste.Mai vedeti si atributiile care le are un presedinte apoi comparatii din nou pe cei doi si ganditi-va care e mai bun.De data asta i-a aratat Crin ca are si cohones,ca tot o dadeati cu asta,bineinteles ca nu va mai convine cand Baselu si-o ia peste bot exact cu armele lui (insinuari,glume si mistouri).Naspa,dar marinarul vostru se scufunda,se pare ca americanii si serviciile secrete ale noastre nu il mai vor.
    Legat de ziaristii nostri mafioti care fac afaceri si cu Voiculescu si cu Patriciu dar si cu Udrea (mai da cum uitati sa pomeniti de cei de la PDL) nu vad ce legatura au cu Crin sau cu votul la presedentie.Pe aia doi nu i-am suportat niciodata si mai sunt cel putin 4-5 ziaristi dinastia capatuiti si megabogati.Pe astia nu ii ascult niciodata,schimb postul cand ii vad.
    Vad ca nici apropoul cu flota nu o inteleg ultrasii pedelisti.A fost prea fina ca sa o intelegeti,iar faza ca poate sa isi foloseasca marinarul brevetul si in alta tara a fost pomenita si in acea confrutare,i s-a raspuns ca "da,altii au flota".Dar nu are rost,tot nu intelegeti cum si-a furat-o Base.
    Despre Hayssam nimeni nimic,vad ca.Mai era vorba de Alro si altele,cu interventii direct de la cel care candideaza nu de la niste ziaristi,varul membrului PNL sau mai stiu eu ce alta persoana care nu are nici o legatura cu alegerile astea.Nici macar cu Iliescu,am inteles ca impotriva lui asta candideaza Base. Sau impotriva lui Ciutacu?
    Mi-a placut mult de admiratoarea doamnei Udrea.

PS: Maine sunt curios cum va fi inghesuit din nou Base,pacat ca se baga plictisitorul de Geoana,cred ca schimb programul cand vorbeste ala.

PPS:Ma uit la acea poza si tot nu imi vine sa cred ca ala e presedinte de tara.Fabulos.
    :

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

cel putin de Baselu se discuta deci a fost activ piratul ... va dati seama cum o sa fie cu un presedinte anonim , fara suflu care zici ca doarme tot timpul pe el ... pofta cea poftit gasca de la grivco
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Mentioned
    21 Post(s)

Pai nu poti zice nimic rau despre Crin dintr-un singur si simplu motiv ...a vegetat in ultimii 20 de ani ! nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i pute !
    Politica coiului ... participam dar nu ne bagam !!! De fapt chiar i-ar sta bine impreuna cu Geoana ... doua domnisoare aproape virgine !

Page 13 of 42 FirstFirst ... 39101112131415161723 ... LastLast