Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0

View Poll Results: TU PE CARE IL VREI PRESEDINTE?

Voters
162. You may not vote on this poll
  • Crin Antonescu

38 23.46%
  • Traian Basescu

55 33.95%
  • Gigi Becali

4 2.47%
  • Mircea Geoana

12 7.41%
  • Sorin Oprescu

7 4.32%
  • Kelemen Hunor

4 2.47%
  • Vadim Tudor

10 6.17%
  • Altul

7 4.32%
  • Nu votez

25 15.43%
Results 1 to 15 of 617

Thread: Eu cu cine votez?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Eu cu cine votez?

Nu au blocat nimic.
    Guvernul trebuie sa fie votat de parlament,degeaba tot numeste Basescu pe cine vrea el ca nu va trece,iar interesul meu e sa treaca in momentele astea ca daca nu ne ia dracu pe toti.
    Basescu a avut sansa lui,a vrut sa-i votez alianta DA sa ne scape de hoti,de Nastase,Hrebe,Vantu,etc?L-am votat si a avut.In loc sa faca curat in tara asta el a inceput sa-i dea in cap lui Tariceanu sa-si dea demisia ca vrea el iar alegeri.Bun,a trecut si aia,apoi a avut a doua sansa si a venit iar plangand ca vrea sa scoata tara din criza si uite asa se aliaza (Basescu=PDL,sper ca nu stam sa ne mai contram pe nimic pe aici) cu PSD si ce o sa mai dea de pamant cu petro-liberalii.Bineinteles ca nu s-a facut NIMIC.Am avut ocazia sa vad cu ochii mei cum s-au luptat o jumatate de an numai pentru impartirea posturilor,lucruri facute cu cutite bagate in spatele celor de pe vremea PNL-istilor indiferent daca erau sau nu de parte PNL.
    Basescu nu vrea si nici nu a vrut vreodata sa reformeze nimic.El a facut parte si inca face din clasa politica.Intr-un stat de drept puterile sunt separate,si asa era deja prea mult ca avea prim-ul ministru la picioare,vad ca el "lupta" cu toate celelalte puteri: parlament (reformat de el,cu Udrea,Boureanu,Ridzi,Berceanu plus fica-sa in europarlament,brrr),justitie,presa.El e unicul,singurul,etc dar eu nu mai am rabdare inca 5 ani,astia 5 au fost suficienti,am avut un referendum si ne mai face unul,in rest nimic concret doar face pe victima si nu e deloc.A avut guvernul Tariceanu (nu ma mai intereseaza scuzele de ce s-a certat cu el) apoi a avut guvernul Boc (din nou nu ma intereseaza sa-mi planga pe umar) si NU S-A FACUT NIMIC IN TARA ASTA.
    Nu vreau sa aud texte de genul:nu l-au lasat altii,nu a avut majoritate,ce vrei sa votez cu Geoana?,etc.Eu nu vreau sa ajunga omul asta sa aiba si parlamentul si justitia pe mana lui cum are guvernul ca ne intoarcem la dictatura.Democratia e altceva,nu ce vrea el.Un presedinte nu are atributiile care le vrea el si gata,noua ne trebuie un presedinte si nu un manelist care conduce beat si se cearta cu toti cei care nu sunt slugile lui.Un presedinte care intradevar sa fie desupra partidelor,sa-si indeplineasca atributiile lui si sa lase guvernul sa-si faca treaba,mai ales acum.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking Re: Eu cu cine votez?

zmeura stai asa ca azi-maine vei auzi ca baselu vrea si dreptul de veto

Standard RSP member cartof's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by doktorofsat View Post
    zmeura stai asa ca azi-maine vei auzi ca baselu vrea si dreptul de veto
    sai dea si dreptu de veto e ok numi sa ne scoape de Nastase Patriciu si Voiculescu si apoi sa plece pe mare cum dracu azi au blocat referendumu pentru reducerea parlamentului

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Deci sa fie foarte clar: Basescu nu va scapa pe nimeni de Patriciu sau Voiculescu, astia sunt produsul economiei de piatza salbatice, si nu sunt singurii.
    Nu are ce sa le faca, el doar se foloseste de sintagma asta.
    In alta ordine de idei sa fie foarte clar ca una e sa fim nemultumiti de acest capitalism salbatic si alta e sa ne minta unii cu nerusinare ca ne scapa de capitalistii din tzara. Asa ceva este exclus.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ce naivi sunteti... toti provin din pantecul aceleiasi mame: "SECU". toti, fara exceptii! fie ca au fost pe intern sau extern... dupa ce s-a facut imparteala (concomitent cu repatrierea banilor lu ceausescu - vezi privatizarile grivco, tofan, etc) intre anii 92-98 au inceput sa devina independenti unii de altii, de aici au inceput certurile (lacomia si foamea de putere), cu toate ca anumite in terese de moment pot crea aliante temporare. nasol acum e faptul ca securistii pd-l, provenind din randurile 2-3-4 ale SECU, mai putin dotati intelectual, nestiind sa fure cu talent si elegant... o fac pe fata si instituie politica pumnului in gura. asa ca... alegerea e a dvs... din pct meu de vedere as da o nucleara in palatul parlamentului cand sunt toti stransi acolo.
    toti o apa si-un pamant cu mentiunea ca lui baselu' i se falfaie de democratie! nastase a fost mic copil pe langa ce va fi asta daca v-a mai lua un mandat...

p.s. am fost coleg de liceu si in aceeasi generatie cu d-soara roberta anastase. prietenii stiu cine-i taticul... si ce face acum pe la conpet...
    p.s.2 cina ma cunoaste (si ma stiu 2 persoane de aici) poate confirma ca nu mananc rahat.
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Doamne cata dreptate ai...
    In sfarsit vad pe cineva bine ancorat in realitate.
    Ce putem face?.....NIMIC
    Ei oricum joaca la mai multe capete si indiferent pe cine alegem tot aia E!

Standard RSP member SAFETRON1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Raspunsul la intrebarea initiala a topic-ului: cu oricare dintre contracandidatii lui Basescu , mi-e indiferent care , doar sa pice tiranul.Acest specimen a facut inzecit mai mult rau tarii decat ceilalti 2 fosti presedinti la un loc.