View Poll Results: TU PE CARE IL VREI PRESEDINTE?

Voters
162. You may not vote on this poll
  • Crin Antonescu

38 23.46%
  • Traian Basescu

55 33.95%
  • Gigi Becali

4 2.47%
  • Mircea Geoana

12 7.41%
  • Sorin Oprescu

7 4.32%
  • Kelemen Hunor

4 2.47%
  • Vadim Tudor

10 6.17%
  • Altul

7 4.32%
  • Nu votez

25 15.43%
Results 1 to 15 of 617

Thread: Eu cu cine votez?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Re: Eu cu cine votez?

Am stat si iar am stat si am analizat pe cine sa votez, aveam optiunea Sorin Oprescu, dar dand votul lui Oprescu in primul tur sunt sanse mici sa intre Antonescu in turul doi asa ca voi vota pt Crin Antonescu din primul tur.
    In concluzie daca tot mergeti la vot dati votul la sigur, daca nu vreti ca votul vostru sa ajunga unde nu trebuie!

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Singura problema de alegere a romanului este sa nu se aleaga o marioneta !
    Marea batalie este tocmai pe marionete ... ele sint cele mai vocale ! atata stiu ... si nici nu este de dorit sa faca altceva ! ce treaba aveti voi romanii cu reformele ...statul pe loc este in favoarea sforarilor !

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Mare dreptate ai, noua Romanilor ne trebuie un Presedinte din afara...daca se poate unul German...ca astia ai nostri toti au interese de grup sau in grup !

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum..privind in urma..stau si ma gandesc......daca la inceputul anilor '90 se facea trecerea la monarhie si revenea regele Mihai cred ca muult mai bine ne era noua astora de rand, si mai putin astora putini si imbuibati. Dar degeaba am votat taranistii, ca n-au avut suflul si probabil nici cheful de a reinstaura monarhia. Macar asa avea mult mai multa credibilitate Romania, in Europa si am fi avut si un "prieten puternic" in postura Angliei care ar fi vazut cu ochi foarte buni la Bucuresti o ruda a reginei Angliei................
    Asa, am ramas in balacareala asta pur damboviteana invatata de pe vremea fanariotilor, cand toate functiile se obtineau pe bani sau sau cumetrie.

Standard RSP member amorak's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Mare dreptate ai, noua Romanilor ne trebuie un Presedinte din afara...
    Pai s-a schimbat legea de cand nu ma mai intereseaza pe mine de politica si stiri din romania? Dupa cate stiam eu, Romania nu este Republica Prezidentiala, asa ca, ce conteaza cine e presedinte? doar de imagine. Puterea presedintelui e limitata, nu mai e ca pe vremea celui mai iubit...
    dm800hd, T90 39E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W , 37LH4000, Logitech Z-5500 Digital

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca nu ati vazut emnisiunea din seara asta a lui Mircea Badea sfatul meu e sa o vedeti inregistrata,de pe site-ul Antena 3.Emisiunea e acum pe la jumatate,dar baiatul asta a zis exact ce gandeam eu dupa iesirile marinarului de azi.A zis si de ceilalti: Geoana,Antonescu,Nastase,Oprescu,etc.Cam asta ar fi ideea.

PS: Parazitii o spun si ei direct http://www.trilulilu.ro/Sesinho/a872aec1da2fba
    Last edited by zmeura; 17-10-09 at 01:03.
    :

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Eu nu stiu nici un PDl-ist la mine in zona care sa nu aiba afaceri si sa nu fie bagat in mafie.
    Mai nou o firma a "asazisei doamne" ministru de la turism si igiena orala, asfalteaza de zor strazile din Craiova.
    Realitatea e ca Basescu stie sa se dea lovit. Acum incearca iar faza de la referendumul pentru demitere, se victimizeaza ca sa ii creasca procentele.
    E clar ca nu are treaba cu postul de presedinte, si cei care il sustin o fac ori din interese ori din naivitate.
    L-am votat si sustinul acum 5 ani, ne-a scapat de Nastase, dar a demonstrat ca nu e demn de postul de presedinte.
    Are texte de coruptie dar in realitate nu a facut decat demagogie. In loc sa stea in pace cu liberlii dupa alegerile din 2004, avand majoritatea in parlament sa faca legi mai bune, sa puna PSD-ul la colt, el si-a stabilit ca obiectiv prioritar distrgerea PNL.
    El cu inversunarea lui, a impins PNL in mocirla de la PSD, a reusit sa creeze o deruta totala.
    Cine seamana vant culege furtuna.

BOC era turbat acum un an, mai tineti minte cum tzipa sa dea Tariceanu banii profesorilor? DEMAGOGIE !!!!
    Bine le face celor care l-au votat, daca au crezut in el. Acum minte cu nesimtire ca a fost dat jos din cauza legii pensiilor.
    Nici macar nu stie sa piarda !!! Legea pensiilor va fi votata si fara PDL pentru ca FMI impune asta, ca sa ne dea bani sa "traim bine" pe datorie.

In rest, e clar ca alegatorul sta la pomana electorala, initiata de FSN, perfectionata de PDSR si apoi PSD, mostenita si continuata de liberali , pomana care ne-a secatuit visteria si vlaga nationala.

Multe sunt de spus si degeaba, nu ai cu cine.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...