Quote Originally Posted by zildan View Post
Nu va mai agitati atata. Poporul nu mai vrea scandal, in consecinta NU VOTEAZA CU MARINARUL!
Cel mai bun era Crin dar nu are masina de partid in spate!
Deci un scandal il faci de unu singur? Ceilalti nu au facut scandaluri (nedovedite)? Vezi scandalurile: Videanu-borduri, Ridzi-campania Eba cu bani de pe urma scenei, Udrea-nu stiu ce... Astea ce au fost??? SCANDALURI PENTRU PRESA!!!

Quote Originally Posted by pacala68 View Post
politici publice in domeniul econim si social , strategii , tinte si obiective ... este mai complicat .
in cazul schimbarilor si mai ales cind se presupune ca vor exista costuri sociale este esentiala credibilitatea echipei de conducere , de aceasta Klaus .
evident , daca esti fan basescu nu are rost sa te preocupe asa ceva ..... cine stie ce'i poate trazni prin cap lu' zeus

imi aduc aminte ca sub obladuirea lui basescu , Geoana a fost vicepresedinte CSAT asa ca aburelile cu tradariele/ciordeala trebuiea traian sa le spuna atunci .
E clar ca "televiziunile lui Vantu si Voiculescu" au reusit sa iti implementeze in cap povestile astea. Apropo, citesti si alte ziare sau urmaresti si alte televiziuni?... macar OTV ca am vazut ieri ceva laudabil in emisiunea lui Barbu: Ce, cine si cand a "privatizat" (furat) din Romania.
Primul ministru trebuie sa vina cu program de guvernare si echipa de ministrii dupa consultare cu partidele. Asta nu s-a intamplat! Poate au discutat pe ym din Germania? Lui Johannis i se vor pune pe masa hartiile si va trebui sa le semneze. El va fi paravanul in spatele caruia se va face si desface Romania. Asta e important! Promit ca ne vor scoate din criza? Se vor scoate pe ei din criza! Asta sa iti fie clar!
In legatura cu Moscova, au fost cel putin doua vizite! Una in 2008, despre asta a vorbit Diaconescu, si alta in 2009 despre care a vorbit Prostanacul.
Nu are curaj sa spuna ce a facut acolo si niciodata nu a raspuns! De fiecare data a spus: "Cu SPP-ul dupa mine?" Va trebui sa raspunda in confruntarile din turul 2 daca va participa, ca in primul tur s-a dat pe fund!
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...ta-moscova.htm

Eu v-am mai spus, vom trai si vom vedea cine are dreptate!

http://tinyurl.com/y9qntx4