View Poll Results: TU PE CARE IL VREI PRESEDINTE?

Voters
162. You may not vote on this poll
  • Crin Antonescu

38 23.46%
  • Traian Basescu

55 33.95%
  • Gigi Becali

4 2.47%
  • Mircea Geoana

12 7.41%
  • Sorin Oprescu

7 4.32%
  • Kelemen Hunor

4 2.47%
  • Vadim Tudor

10 6.17%
  • Altul

7 4.32%
  • Nu votez

25 15.43%
Page 16 of 42 FirstFirst ... 612131415161718192026 ... LastLast
Results 226 to 240 of 617

Thread: Eu cu cine votez?

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

L-ai uitat pe Solomon care vrea sa mute ,,necredinciosii" in Bulgaria .
    Cu Mantog cica-i aproape rezolvata treaba , tocmai ce-a lovit cu masina o ambulanta si a reusit sa omoare un ocupant din aceasta .

Unde ati mai vazut atita dispret fata de normalitate ??
    Exact , la audierea in parlament a ministrului Udrea

Standard RSP member cartof's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

acum cred ca e perfect pentru romini cum vor vota asa sa sio traga

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Pai hai sa ne analizam presedintii ... cu bune si rele ...

Iliescu - un comunist ajuns la putere cu mijloacele comunismului ... intoxicare ...s-a cramponat de putere ...pana in 1996 ...ne-a ingropat moral si politic in mocirla neocomunismului

Constantinescu - un om slab ! a fost adus la putere de o sleahta de profitori ... CDR-ul ... au furat toc ce putea fi furat ... lui i-a fost "scarba" ...prea scarba ca sa faca ceva impotriva jafului ...l-a patronat
    A fost felicitat calduros de Geoana cu ocazia alegerii in 1996 ...deh ca sa nu-l schimbe din postul caldut de ambasador in SUA.

Iliescu la a doua "descalecare" ... l-a adus in prim plan pe Nastase ...un personaj sinistru ... fara scrupule si jena ...totul sub masca intelectualului ...ginere de ministru Ceausist ... nu s-a sfiit sa fure cu ambele maini

Basescu - un tip cu coloana vertebrala ... cu hernie de disc ! dar dreapta ! promite lucruri care nu tin de puterile sale ! loveste in mafie si-si atrage "simpatiile" ei ... este victima unei campanii de linsaj mediatic ! este singurul care a initiat cu adevarat reformarea statului roman ...nu de forma , nu doar ca sa dea bine la UE ... chiar reforma ! el este acelasi de acum un an cand la referendumul pentru suspendare ...romanii au zis NU ! ce s-a schimbat de atunci ...

- Vantu l-a interzis pe Base la Realitatea ...nu numa interzis ..ci terfelit zilnic .. ca-n aria calomniei ...cate o minciuna in fiecare zi ...ca tot nu are cind si unde sa dovedeasca contrariul
    - PSD-ul l-a luxat la TVR
    - Antenele l-au umplut de zoaie zilnic
    - ziarele mogulilor , SRS , au turnat zilnic calomie dupa calomnie ... evident la adapostul imposibilitatii legale de a inchide in doua zile un ziar calomnios !

Iata mecanismul "democratiei" in Romania ... cine nu-i in "gasca" este impotriva noastra ! Antonescu s-a hotarit sa readuca PSD-ul la putere ... este mic copil ! il va minca Hrebenciuc la micul dejun ... singurul castigator ... Patriciu ..castiga si cu PSD-ul ...castiga si cu PNL ...deh mielul bland suge de la doua oi !

in rest toate bune ! ...si o sa fie o linisteeeee !!!

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Basescu .... E om de Bine !!!
    Nu are partid, el e partidul.
    El nu face politica, nu stie ce e aia, si saracul e victima mogulilor.
    Daca nu avea moguli ii inventa, gasea el o smecherie.
    Adevaru e ca politicienii sunt toti acolo la ciordeala, dar PDL si Basescu sunt si ei politicieni la coirdit, cu deosebirea ca stiu sa strige mai tare ""Prindeti Hotzul!!""
    Doar 2 categorii de romani il mai sustin pe marinar:
    1. cei care nu inteleg nimic din politica
    2 cei care au interese directe legate de PDL

Acum fiecare vedeti in care categorie va incadrati.
    Last edited by zildan; 24-11-09 at 23:21.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mooo,eu nu vreau sa ma duc la vot.Poate as vota cu Base dar nimeni nu imi raspunde la intrebarile legate de ce am scris si mai devreme,mi se tot spune despre altii,despre istorie,despre daci si romani,despre "moguli" (nu prea stiu ce sunt astia,ceva ganganii sau un fel de varcolaci),despre multi mafioti care nu exista,despre multe furturi nedovedite si multa gargara.
    Tot nu stiu cine conduce tara asta,ce va fi anul viitor,cat va fi TVA (pentru ca seful papagalului de la guvern spunea ca va creste),cati oameni de la bugetari vor fi dati afara,cat va creste sau scade euro,cata datorie externa avem,cata datorie avem de platit anul viitor,cat ne vom mai imprumuta anul viitor,cand se vor lua masuri anti criza,etc.

PS:Nu vreau sa intaresc spusele mele sau ale celor care au aceleasi pareri cu mine tot dand "thanks-uri",mi se pare o alta dovada de bun simt si verticalitate intr-o discutie.E ca si cum Udrea i-ar tot multumi lui Videanu la fiecare fraza a lui.Jenibil.
    :

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cine conduce tara? Hm! Alti moguli mai mari din afara. Ce credeti ca astea le hotaraste poporul roman. Sa fim noi sanatosi! E ceata muuulta peste Romania...
    Trecut la Sfinti

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Ca sa intelegeti care este interesul lui Geoana si al "sustinatorilor", dati un sărci pe goagăl:

geoana energie

http://tinyurl.com/yj4yvs8

Ce a negociat la rusi?

PS. Vedeti privatizarile dupa '93 si veti descoperi cine a "vadut tara"!

Standard RSP member
    Mentioned
    3 Post(s)

Default "Astia hoti, aia hoti - mama lor la toti"- Socaciu

Maestre, te respect mult si de mult timp pe domeniul hobby-stic.
    Analiza pe presedinti o consider corecta ... pana la actualu`, unde ai dat-o in patima si-n abureala.
    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Basescu - promite lucruri care nu tin de puterile sale!
    Si-i corect? Dar de respectat Constitutia - nu-i musai?
    ...loveste in mafie
    ...in mafia celorlati, de a sa nu s-a atins
    ...este victima unei campanii de linsaj mediatic !
    ...pai cine sa-l ajute -"tigancile imputite" si "pasaricile"? Noroc cu nasu de la B1...
    ...este singurul care a initiat cu adevarat reformarea statului roman ...
    Chiar? Adica fara nepotisme si fara incompetenti in functii de stat ?
    Iata mecanismul "democratiei" in Romania ... cine nu-i in "gasca"
    NOASTRA
    este impotriva noastra !
    Universal valabil.
    Antonescu s-a hotarit sa readuca PSD-ul la putere ...
    ...nu ca Basescu care a facut alianta cu PSD-ul pana in vara - Ce dracu`, suntem toti amnezici?
    ... il va minca Hrebenciuc la micul dejun
    ...pentru ca n-are o fata care sa umble cu fiu-sau si sa fie bagata in parlamentu` european ...
    ...deh mielul bland suge de la doua oi !
    ...doar Basescu suge de la toti - sau ati uitat ca a fost ministru sub Iliescu/Roman si ... tot asa, ba cu liberalii, ba cu psd-istii, ca romanu` impartial.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    ....E ca si cum Udrea i-ar tot multumi lui Videanu la fiecare fraza a lui.Jenibil.
    pai din ce-mi aduc aminte tanti Nutzi si-a multumit ei insasi la telefon la Turcescu

Geoana nu avea ce sa negocieze la Moscova , poate sa nu se mai pompeze de catre rusii din Markos bani in PD-L prin Alro si/sau Rafo , sau poate strindea informatii de la sursa .
    In perioada '90 - '96 Iliescu reusise acelasi tip de izolare internationala pe care a reusit-o si basescu intre'05 si speram '09 , asa ca Geoana avea de ce sa salute reintoarcerea Romanie la normalitate ( cel putin in politica externa ) .

Cit priveste energia , parca Videanu a cumparat motorina fara licitatie dupa ce-a proclamat starea de urgenta in ianuarie 2009 .Tot Videanu incearca sa faca una/doua companii nationale prin includerea in holding(uri) a producatorilor cu eficienta mica ( Complex Energetic Rovinari / Turceni , CETurile Craiova / Bucuresti / Braila / Deva ) si cu eficienta mare ( Hidroelectrica , Nuclearelectrica ) ; idee simpla si banoasa ( pentru ai lui ) .

Imi aduc perfect aminte de primavara lui '99 cind Emil Constantinescu a ,,virat" Romania spre Nato ( cind stinga romaneasca condamna interventia Nato in Yugoslavia ) si de decembrie '99 cind Romania a inceput negocierile de aderare la UE ( delegatia Romaniei condusa de Emil Constantinescu si din care facea parte Isarescu ; R Vasile fiind gica contra si agatzat ulterior in PD de catre .... traianel ) .
    Tot in acea perioada ( '98-2k ) negocierile cu BM&FMI decurgeau de felul : mai baieti , aveti deficit bugetar mare si dupa cum rezulta din statistici aveti pierderi operationale din exploatarea ( de ex Sidex ) ... si atunci seful partii romane ( basescu ) zicea : o privatizam sefu , imediat sefu .Asa ca privatizarile ( mai ales selectia companiilor ) intre '98 si 2k sint giumbuslucuri ale lui basescu .

Tot buna credinta ma ajuta sa-mi amintesc ca ridicarea vizelor pentru europa vestica ( '03 parca ) se datoreaza in buna masura cuplului Nastase - Rus .
    Dar poate , cu buna credinta , vreun simpatizant/sustinator basescian ne spune de milionul de dolari al lui Nastase din Marea Chinei de est ( din campania din '04 ) .

Cita coloana vertebrala trebuie sa ai ca sa plingi public damblageala lui stolajan ( tu fiind de fata cind i s-a explicat ca nu are forta sa-l invinga pe Nastase si trebuie sa faca rocada cu basescu ) ??

Cum te poti plinge de o presa ostila cind la inundatiile din vara lui '05 de pe Dunare la o intrbare a unui ziarest incepi sa perorezi : Cum intrebi mai baiatule , tocmai tu care ai patron pe ..... si alte asemenea comportamente de baiat de mahala .

PS votez cu basescu daca arata cineva o luare de pozitie critica a PD fata de declaratiile/luarile de pozitie/initiativele/actiunile presedintelui basescu .

Standard RSP member cartof's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ma uit la OTV si vad ca au umplut 2 pereti cu ce sa furat in romania
    asta va fi o alegere a rominilor nu se putea ceva mai clar cum or vota asa so duca eu nu am unde vota aici la sfirsitu pamintului

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

adevarul e ca nu ai ce sa alegi dintre cei doi

e ca si cand ai de ales intr-o diaree si un cacat

Scuze pentru cuvantul " ales "
    Last edited by horatyu; 25-11-09 at 19:55.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Itzic locuia cu sotia, soacra si cei 5 copii intro amarata de coliba ! De dimineatza pana seara nevasta si soacra il besteleau astfel ca viata i-a devenit de nesuportat ! L-a intrebat pe rabi ...ce sa ma fac inteleptule ? ... ai o capra ? ... da ! ...bag-o si pe ea cu voi in casa ! ... inteleptule dar pute ingrozitor ! ...tu fa ce-ti spun eu ! ... dupa doua zile nevasta si soacra au venit la Itzic numai miere si lapte sa-l roage sa le scape de duhoare !
    Cred ca ne este dat si noua sa trecem prin asta ...

Mentioned
    2 Post(s)

Sa va dau ceva sa cititi?

http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1...are-groaza.htm

Astazi a fost creat guvernul si programul de guvernare fara ca Johannis sa participe sau sa isi spuna parerea.
    Va fi pionul de sacrificiu cu mana caruia vor fi dati afara bugetarii, va fi injurat de sindicate, se vor schimba prefectii si alti sefi din teritoriu, va semna vanzarea companiilor energetice catre vecinii de la est si alte mizerii pentru ca Geoana si Antonescu sa ramana imaculati!

Mentioned
    2 Post(s)

Cel mai tare blat, ever!!!

Cu asta a facut Antonescu 20%, prostindu-i pe oamenii bine intentionati!

de la minutul 5:00...

http://www.youtube.com/watch?v=FsgpE...eature=related

Standard RSP member milumil's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Page 16 of 42 FirstFirst ... 612131415161718192026 ... LastLast