Crin Antonescu
Traian Basescu
Gigi Becali
Mircea Geoana
Sorin Oprescu
Kelemen Hunor
Vadim Tudor
Altul
Nu votez
Eu tot cu Crin Antonescu votez...ca asa vreau eu....
... si ar trebui sa ne placa mafiotismul?
Mai bine un hahait decat o clica de mafioti!
Cine se afla in topul celor mai bogati? Toti au facut atatia bani cinstit? Ce impozite au platit la stat?
http://www.capital.ro/articol/top-30...ni-126497.html
oare citi bani a platit voiculescu taxe pentru ca ia transferat averea lui fisa ??
aici in canada daca ii vind casa cu un dolar sau daca io las mostenire lui fimiu se plateste taxe pina la 30% din valoarea ei
vezi de ce miar placea sai vad pe patriciu si voiculescu la pirnaie
interesant cum ii faceti pe cei bogati adversarii lui basescu pentru ai atrage pe ceilalti de partea lui .oare citi din lista in cauza cotizeaza de voie,de nevoie si pe la pdl si la cotroceni?cu siguranta multi.dati-o inainte cu tema asta ca poate mai convingeti pe citiva .iar problemele cu adevarat de dezbatut sa nu le discutam ca s-ar putea sa mai deschida ochii unora sau altora.perseverati cu temele astea populiste ca mai tin,la care tin de familia paunescu din aceeasi lista ,cel care ii pune la piciore b1 tv lui basescu, cu 950 milioane dolari nu ziceti nimic? .cum i-a cistigat?de unde a avut bani in 199o sa cumpere intercontinentalul?e la fel ca voiculescu ,cu bani de la secu, dar nimeni nu-l vede .ce tie si lumea asta.
Last edited by yky; 03-11-09 at 02:08.
Nu ii fac pe cei bogati adversarii lui Basescu, ci pe cei mafioti!
Numele lor se afla in capul listei de mai sus si asta spune tot!
Paunestii au luat Interu, Steaua, Lido... de la Ilici si nimeni nu ii pune astazi in tabara lui Basescu!
PS. Avem de ales intre 2 rele. Alta varianta nu exista... Depinde care rau e mai mic sau mai folositor noua, votantilor!
Daca in turul doi ajung Base si Geona sa va spalati cu ei pe cap,nu mai exista rau mai mic sau mai mare.Romanii tot timpul voteaza in asa fel incat sa ajunga in situatia in care sa spuna "trebuie sa alegem rau cel mai mic" si nu "trebuie sa alegem intre doi candidati buni".
Cel mai grav e ca nu avem guvern,trebuie sa intelegeti clar ca pentru a trece de parlament e nevoie de o intelegere PDL-PSD,PNL-PDL sau PSD-PNL.Alte variante nu sunt si in rest gargara basesciana pentru atragere de voturi nu ajuta cu nimic.Ca Vanghelie,ca Udrea,ca Patriciu,etc asta e parlamentul,asta e tara si cel mai important e sa avem un guvern stabil.Pe mine nu ma intereseaza daca va fi neamtul,Boc 3,Croitoru sau Mama Omida,doar sa se termine odata cu circul si pe langa ce fura ei poate apuca sa mai dea si niste legi utile sau sa faca bugetul pentru la anul.
Bogatii tot bogati vor fi si tot ei ii vor sponsoriza in campanii pe toti mincinosii astia la care cascam gura.
PS: Pe langa cei de la PSD si PNL mai sunt in top Negoita,Casuneanu,Umbrarescu si ce lipseste e locul 30 rozaliul ministru al Economiei ingropate Videanu.Tara e in cadere libera si Videanu urca in topul bogatasilor.Mai sunt si Paunestii,bineinteles.Dar astia sunt bogatanii care sponsorizeaza partidele.Pe toate!
Last edited by zmeura; 03-11-09 at 14:20.
:
mai este o varianta.....
fa un exercitiu de imaginatie....cistiga base alegerile....dizolva parlamentul.....alegeri anticipate.....cistiga : pdl 60/%,psd 30/%,udmr7% restul minoritati.
rezultat:
guvern majoritar pdl.
psd+udmr opozitie.
ce parere ai??
daca te intrebi unde va fi pnl iti raspund...linga pntcd![]()
Ma doare undeva de PNL,nu e a lui mama,dar tu chiar crezi ca ia PDL 60 %?Iar campanie electorala 4 luni,fara guvern si pana la urma ies tot asa ca acum si ajung in aceeasi situatie.Eu cred ca Base e in stare sa faca si prostia aia,asta e,noi o sa tragem.Apoi iar o luam de la capat?Basescu numeste 2 prim-ministrii,parlamentul ii tranteste si pe aia si iar campanie?De fapt m-am lamurit cu Base,a fost numai in campanie electorala 5 ani,nu vad de ce nu am continua cu campaniile electorale inca 5.
Dupa cum au procentele cei care reprezinta partidele tot acolo ajung , trebuie sa se pupe cum am scris mai sus,altfel nu se poate.Asa e in democratie,majoritatea decide.Deocamdata e una,poate sa fie alta candva.Base se joaca pe banii si rabdarea noastra cu prim-ministrii de carton.Nu cred ca vrea el si partidul lui alegeri anticipate,in urmatoarele luni va fi jale in tara asta si la guvernare ei au fost.
:
pina nu ia un partid 60% in alegeri romania = paradisul hotilor.
mai pe intelesul maselor....trebuie sa voteze 60 % din electorat cu pdl ca sa scape tara de jefuitorii patriciu voiculescu etc.![]()
Fereasca Dumnezeu sa mai treaca un partid de 35%, ajungem iar la anii 90.
PDL= manastire de maici, fac politica din dragoste de patrie![]()
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Chiar moo,nu stiam ca aia de la PDL sunt "virgini".Cred ca ii platesc campania lui Base din salariile de la stat.
Eu vreau sa iasa cu 99% din voturi sa avem parlamentari pe Ridzi, Boureanu, Udrea si Boc.Atat ca sa nu se cheltuie bani prea multi,doar ceva de posete sa le iasa si lor.
http://www.inpolitics.ro/articole/49...la-un-loc.htmlParadox dimbovițean: Băsescu proclamă pe toate drumurile necesitatea unui parlament unicameral, care să ducă la importante economii la bugetul statului, dar, in același timp, administrația prezidențială are un buget peste cel al Senatului și aproape egal cu cel al Camerei. Altfel spus, dacă Parlamentul rămine cu o singură Cameră, ea va inghiți bani cit șeful statului, deși legislativul e o putere intreagă a statului, in timp ce președintele e doar o parte a unei alte puteri, cea executivă. Mai mult, Băsescu a cerut un buget mult mai mare decit anul trecut, deși Romania intrase in criză, și asta doar pentru că avea nevoie de fonduri pentru campanie.
Vezi?Asta nu imi place la el: ipocrizia.
:
Clasa politica ne conduce!Dar cine conduce clasa politica?Eu cred ca doar interesul.Si interesele lor personale sunt transpartinice.Asa asistam la cele mai ciudate aliante in urma alegerilor impotriva oricarei logici pentru unul din afara cercului de interese!
Noi,milioanele de votanti,suntem chemati la urne sa dam legitimitate uneia sau alteia dintre grupari!Odata castigata puterea nu mai conteaza ce au spus, ce au promis!Politicienii au invatat foarte repede un adevar crunt pentru noi:stiu despre ei ca nu avem cu ce sa-i inlocuim!O sa alegem iar din ce avem stiind ca nu se va schimba nimic in bine!Ca prin minune dupa alegeri isi vor aminti de "interesul national" ca "tara trebuie guvernata" si se vor alia!
Cel mai grav lucru pe care l-am facut in ultimii 20 de ani e ca noi nu am reusit sa penalizam clasa politica cu o atitudine concreta,sa luam cu votul nostru puterea celui care nu o merita, in felul asta sa aratam ca pe viitor cei care vin la putere si nu ne respecta,mintind,nu mai au loc acolo!Asa se face ca mereu si mereu o sa avem la putere omniprezenti iliesti,basesti,voiculesti,udmeristi cu armata lor de finantatori din ce in ce mai bogati!
Mie mi-ar placea sa nu intre in turul doi nici Popey (base) si nici geoana , iar atunci sa vezi cum le cade fata si PDL-istilor si psd-istilor
oricum nici PNL-ul nu a facut nimic ..desi au guvernat 4 ani.
Stalin spunea nu conteaza cine voteaza ci cine numara voturile....![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"